Nieuws

Bedrijfsovername binnen Van de Pol een feit

Eind 2017 knalt de kurk van de champagnefles. De bedrijfsovername binnen Van de Pol Hout en Bouwmaterialen in Kootwijkerbroek is formeel een feit.

Bekijk

Nieuwe vrachtauto voor afdeling Keukens, Tegels en Sanitair

Sinds kort beschikt de afdeling Keukens Tegels en Sanitair over deze nieuwe vrachtauto. Deze kleine vrachtauto wordt dagelijks ingezet voor het bezorgen van keukens, badkamers en andere kleine orders.

Bekijk

Nieuw kinderhospice in Barneveld officieel geopend

Aan het Binnenveld in Barneveld is vrijdagmiddag in aanwezigheid van burgemeester en wethouders en andere genodigden het nieuwe Kinderhospice Binnenveld officieel geopend. Volgende week verhuist het hospice definitief vanuit De Glind naar Barneveld.

Bekijk

Opening Kinderhospice Binnenveld

Van de Pol feliciteert Kinderhospice Binnenveld met de opening van het nieuwe huis, als een thuis voor ernstig zieke kinderen.

Bekijk

Winnaar Limo Lunch radio 538

Herman van Van de Pol is vandaag winnaar geworden van de 538 Limo Lunch.

Bekijk

Nieuw bij Van de Pol

Laminaat-, pvc- en parketvloeren. Of het nu om gebruik in woonomgeving of commerciƫle ruimten gaat, deze collectie voldoet aan de hoge eisen die de gebruiker van tegenwoordig stelt.

Bekijk

Nieuwbouw kinderhospice in Barneveld

De bouw van het nieuwe pand voor het kinderhospice aan het Binnenveld in Barneveld start nog dit jaar. Bouwbedrijf Van de Kolk is inmiddels een actie gestart om de bouwkosten zo laag mogelijk te houden.

Bekijk

Service bus

Nieuwe bus service monteur

Bekijk

Van de Pol Amersfoort nu ook PROBIN

Vanaf heden is onze vestiging in Amersfoort ook een PROBIN vestiging! Voor probin gelden gereedschappen, ijzerwaren, bouwbeslag, bevestigingsartikelen en machines als voornaamste productgroepen.

Bekijk

Drieduizend bezoekers bij Bouw Infodagen

KOOTWIJKERBROEK - De derde editie van de Bouw Infodagen op het terrein van Van de Pol hout en bouwmaterialen in Kootwijkerbroek heeft drieduizend bezoekers getrokken.

Bekijk