Nieuws

Raamdecoratie

Maatwerk raamdecoratie vanaf 1 april leverbaar in de showroom in Amersfoort

Bekijk

Olivaro deurbeslag nieuw in de showroom

Vanaf vandaag is de exclusieve nieuwe lijn van Olivari te bewonderen in onze showroom.

Bekijk

VELUX dakramen

Per 1 april 2019 gaan er een aantal VELUX dakramen uit het assortiment.

Bekijk

Ardex bedrijfsbezoek

Bedrijfsbezoek Ardex

Bekijk

QMIX hechtprimer en voorstrijkmiddel

Nieuw in ons assortiment, eigen merk producten van QMIX. De hechtprimer en voorstrijkmiddel van QMIX zijn ideaal en klaar voor gebruik.

Bekijk

Bouw Coach december 2018

In de Van de Pol Bouw Coach alles over: - Brandveilig bouwen - Brandwerend bouwmateriaal - Interprime multiplex - All-in-one dakconcept van Unilin - Cantillana - Bouwbeurs van 4 t/m 8 februari 2019 in Utrecht

Bekijk

Naar de Bouwbeurs 2019? Ga samen met Van de Pol

Er wordt weer gebouwd, de bouwsector draait op volle toeren. Hoe vind je de juiste vaklui op het juiste moment? Wanneer stap je over op BIM? Wel of niet in loondienst? Wanneer investeren in automatiseren? Hoe krijg jij de klus geklaard? Sta je in je kracht? Tijd om krachten te bundelen.

Bekijk

Bedrijfsovername binnen Van de Pol een feit

Eind 2017 knalt de kurk van de champagnefles. De bedrijfsovername binnen Van de Pol Hout en Bouwmaterialen in Kootwijkerbroek is formeel een feit.

Bekijk

Nieuwe vrachtauto voor afdeling Keukens, Tegels en Sanitair

Sinds kort beschikt de afdeling Keukens Tegels en Sanitair over deze nieuwe vrachtauto. Deze kleine vrachtauto wordt dagelijks ingezet voor het bezorgen van keukens, badkamers en andere kleine orders.

Bekijk

Nieuw kinderhospice in Barneveld officieel geopend

Aan het Binnenveld in Barneveld is vrijdagmiddag in aanwezigheid van burgemeester en wethouders en andere genodigden het nieuwe Kinderhospice Binnenveld officieel geopend. Volgende week verhuist het hospice definitief vanuit De Glind naar Barneveld.

Bekijk