Background Image

Met ons kunt u bouwen

Werken bij


Verkoper showroom

Word jij onze enthousiaste showroom verkoper voor onze vestiging in Kootwijkerbroek? Je weet veel van binnen- en buitendeuren, vloeren, schuifwanden en hang en sluitwerk. Als verkoper showroom ben je de expert op jouw gebied en zorg je ervoor dat onze klanten vakkundig geholpen worden. Je gaat op zoek naar de behoefte van de klant en helpt door een goed advies te geven over het assortiment en de toepassing ervan.

  Geïnteresseerd? Download hier de complete vacature.

 


Adviseur keukens

Word jij onze enthousiaste adviseur keukens voor onze vestiging in Kootwijkerbroek? Bij Van de Pol bouwen en wonen kun je terecht voor een breed assortiment keukens. Van de Pol onderscheidt zich door een innovatieve manier van ondernemen, haar klant centraal te stellen en deze op maat te bedienen.

  Geïnteresseerd? Download hier de complete vacature.

 


Badkamer adviseur

Word jij onze enthousiaste badkamer adviseur voor onze vestiging in Kootwijkerbroek? Bij Van de Pol bouwen en wonen kun je terecht voor een breed assortiment tegels en sanitaire producten. Van de Pol onderscheidt zich door een innovatieve manier van ondernemen, haar klant centraal te stellen en deze op maat te bedienen.

  Geïnteresseerd? Download hier de complete vacature.

 


Open sollicitatie

Wil jij ook samen met ons bouwen? Het is ook mogelijk een open sollicitatie te sturen. Heb je interesse? Neem dan contact op met Onno Prins (0342-441 010) of mail naar o.prins@vandepol.info