Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel


Ruim 100.000 materialen die in de bouw worden gebruikt. U vindt ze bij Van de Pol in Kootwijkerbroek en Amersfoort. De kans dat u bij ons niet vindt wat u nodig heeft bij het bouwen, is dus buitengewoon klein. Bovendien beschikken wij over actuele vakkennis om een goed advies over toepassingsmogelijkheden en technische voorschriften te geven.

Voor maatwerk kunt u gebruik maken van ons netwerk van fabrikanten. De materialen worden volgens uw specificatie op maat aangeleverd.

In de showrooms in Kootwijkerbroek kunt u terecht voor stenen, dakpannen, deuren, deurbeslag, vensterbanken, vloeren, complete keukens en badkamers. Dit biedt de mogelijkheid om op één adres uw keuze te maken voor een complete woning.

In ons pand in Amersfoort kunt u diverse materialen afhalen voor het bouwen en afbouwen van uw gebouw en beschikken we over een grote shop voor ijzerwaren en gereedschappen.

In Amersfoort vindt u ook het Bouw Inspiratiecentrum. U kunt hier terecht om u te laten informeren en inspireren op het gebied van exterieur, deur en interieur, duurzaam bouwen en veilig- en comfortabel wonen. Voor keukens, tegels en sanitair blijft u aangewezen op onze vestiging in Kootwijkerbroek.

In het Drive-in magazijn vindt u snel een eenvoudig wat u zoekt, maar Van de Pol beschikt ook over een eigen bezorgdienst. Dagelijks wordt er bezorgd in Midden-Nederland.

 

ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN