Background Image

Laat je inspireren

image

Bouw inspiratie bij van de Pol

Het Bouw Inspiratie Centrum is een show- en inspiratieruimte voor de bouw. Aannemers en architecten kunnen hier terecht om het juiste materiaal voor hun project uit te zoeken. Ook particulieren helpen wij graag bij het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om producten in de ruwbouwfase of afwerking van ruimtes, bij ons bent u aan het goede adres.

image

Gevelstenen

Het kiezen van de juiste gevelsteen voor je woning is een belangrijke beslissing. De baksteen bepaalt immers de look van je woning. Bij ons inspiratiecentrum heb je keuze uit wel honderden soorten gevelstenen. Verschillend van kleur, textuur of formaat.

image

Dakbedekking

Wij bieden een ruime keuze dakpannen  onder te verdelen in zowel materiaalsoort als in vorm. In dit artikel kun je meer lezen over de verschillen tussen keramische en betonnen dakpannen en wat hun prijzen, voordelen en eigenschappen zijn.

image

Het aanzicht van buiten

Wie een huis laat bouwen krijgt maar één keer de kans om het goed te doen. Dus laat u informeren en inspireren in het Bouw Inspiratiecentrum in Amersfoort of showroom in Kootwijkerbroek. Want het aanzicht van uw woning is belangrijk. Het geeft uw woning karakter en zal er langer zijn dan uw interieur!

image

Alternatieve bouwmethodes

De ontwikkelingen in de woningbouw staan niet stil. U kunt dit natuurlijk overlaten aan architect en aannemer, maar u kunt zich ook zelf verdiepen in alternatieve bouwmethodes. Bij de bouw van uw huis is meer mogelijk dan u denkt.

image

Gevelbekleding

Als we eenmaal de deur achter ons hebben dichtgetrokken, vergeten we al snel hoe het huis er aan de buitenkant uitziet. En dat is jammer, want uw keuze uit al die verschillende stenen, voegen, gevelbekleding, kozijnen, deuren en dakpannen maakt uw woning uniek.

Benieuwd? plan nu een afspraak in Amersfoort of kootwijkerbroek

Maak een afspraak