Van de Pol

Van de Pol


Luisteren naar de klant. Met deze bedrijfsfilosofie ging Van de Pol Hout- en Bouwmaterialen in 1961 van start en sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van A-merk bouwproducten. In de loop der jaren is er natuurlijk veel veranderd, maar een ding verandert nooit: Van de Pol stelt niet het product, maar de klant centraal.


Persoonlijk contact is dan ook belangrijk in de vestigingen in Kootwijkerbroek en Amersfoort waar ruim 20.000 producten te vinden zijn. Van hout- en bouwmaterialen tot keukens, tegels en sanitair; bij Van de Pol grijp je nooit mis.

In het snelle leven van vandaag de dag is tijd voor veel mensen heel belangrijk. Heeft u haast? In Kootwijkerbroek rijdt u door ons drive-in afhaalmagazijn waar u snel en efficiënt bouwmaterialen kunt kopen, inladen en meenemen. Of bestel in onze webshop, laat materialen op maat maken in onze werkplaats en kies voor een snelle bezorging op de locatie waar u het nodig hebt.

Heeft u soms wat meer tijd nodig? Dat snappen wij ook want een keuken, badkamer of zelfs een hele woning koopt u niet elke dag. U bent dan ook van harte welkom in onze grote showroom voor keukens, tegels en sanitair in Kootwijkerbroek of in het Bouw Inspiratiecentrum in Amersfoort. Onze deskundige medewerkers nemen hier graag alle tijd voor u.

Bij Van de Pol bouwen & wonen kunt u terecht voor alle denkbare materialen die worden gebruikt in de bouw. Deze bouwmaterialen vindt u in onze magazijnen in Kootwijkerbroek en Amersfoort. Bovendien beschikken wij over actuele vakkennis om een goed advies te kunnen geven.