Nieuws

Volg live onze energiebesparing!

WIj als van de Pol Bouwen en Wonen vinden het belangrijk om rekening te houden met het milieu. Hiervoor nemen wij al diverse maatregelen door bijvoorbeeld afval te scheiden. Neemt u eens een kijkje op onze website ,hier kunt u live onze energiebesparing volgen.

Bekijk

Vrachtwagen

Nieuwe vrachtwagen

Bekijk

KGS DIAMOND

Bekijk

Opruiming showroomkeukens

Wegens een verbouwing hebben wij weer een aantal showroomkeukens in de verkoop. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen: 0342-441010 of info@vandepol.info U kunt ook op afspraak onze showroom bezoeken.  

Bekijk

10% korting op een geselecteerd Olivari assortiment

Bekijk

Bouw Coach nr. 7

INTERPRIME - Vederlichte multiplex van zware kwaliteit. EQUITONE - Gevels met karakter. ROCKPANEL - Een technische en esthetische upgrade in Den Haag met Rockpanel

Bekijk

Rockwool introduceert innovatieve generatie spouwmuurisolatie

ROCKWOOL introduceert een nieuwe generatie steenwol spouwmuurisolatie. De innovatieve productlijn werd op 3 juni aan de markt gepresenteerd en vervangt de eerdere Rockfit generatie. Door een nieuwe productietechnologie zijn deze spouwplaten gemiddeld 20% lichter met behoud van stevigheid en thermische prestaties. Daarnaast is de ecologische voetafdruk nu nog kleiner.

Bekijk

Wij zoeken orderpickers

Van de Pol Bouwen & Wonen vestiging Kootwijkerbroek is op zoek naar orderpickers voor in de avond. Ben jij of ken jij iemand die graag wil bijverdienen in de avond vanaf 18:00 uur en 16 jaar of ouder is?

Bekijk

Vitaler leven

Heerlijk Gezond en Zo

Bekijk

Zandsculpturen

Opening van de zandsculpturen in Garderen

Bekijk