Bouw Coach nr.15

Bouw Coach nr.15


Is uw woning of bedrijfspand klaar voor de toekomst?

Helaas is de wereld nog steeds in de greep van het COVID-19 virus, wat voor velen een onzekere tijd en toekomstperspectief geeft. Maar er schijnt toch weer licht aan het einde van de tunnel en we hopen dat we snel weer terug kunnen keren naar een ‘normale’ wereld.

In deze Bouw.coach nemen we u mee naar die toekomst, want veel woningen en bedrijfspanden zijn toe aan renovatie en/of verduurzaming. Dit kan op veel manieren en via deelgebieden. Een aantal van onze leveranciers besteden in deze Bouw.coach dan ook extra aandacht aan verduurzaming, renovatie en de veranderende wetgeving. Samen met deze leveranciers steken we ook veel energie in het overdragen van kennis aan elkaar, zodat u met uw vragen altijd bij ons terecht en wij u kunnen begeleiden naar de meeste passende oplossing voor uw probleem of vraagstuk.

Dit jaar zal wel een jaar worden met grote uitdagingen voor wat betreft beschikbaarheid van veel producten, want de vraag is op dit moment vaak hoger dan het beschikbare aanbod. Maar gelukkig hebben we betrouwbare partners waarmee we samenwerken en zodoende hopen we leverproblemen zoveel mogelijk te beperken.

Kortom blader snel verder in deze Bouw.coach en laat u verrassen door de vele mogelijkheden en tips. En zijn er nog vragen? Schroom niet om uw vraag bij ons neer te leggen, want samen komen we altijd tot een oplossing. 

In deze Bouw Coach vind u alles over:

  • Duofor combifor fix - De nieuwe oplossing voor uw vloerrenovatie
  • Berkvens - Honingraatvulling
  • Kingspa - Efficiënt renoveren
  • Mapei - Plantitop Raso Max
  • Unilin Panels - Sneller en stootvaster afwerken in droge afbouw
  • Fermacell - Revolutionaire droogbouwoplossing
  • Fetim - Modiwood, de kracht van de natuur
  • PCI Group
  • Cantillana - Uw ruwbouwspecialist
  • Lux Elements - Indiviuele badkamer inrichting
  • Siniat / Promat - Een hybride project

 

* De Bouw.coach is een periodieke uitgave van Sakol. Het toonaangevende samenwerkingsverband tussen bouw- en houtgroothandelaren in Nederland.


Klik hier voor de Bouw.coach nr.15 of bekijk hem hieronder

Nieuwsoverzicht

Ontdek de voordelen van de Quooker

  Ontdek de Voordelen van een Quooker: Comfort en Gemak in de Keuken In de moderne keuken draait alles om gemak en efficiency. Een van de meest revolutionaire toevoegingen aan de keukenapparatuur die aan deze behoefte voldoet, is de Quooker kraan. Dit innovatieve systeem biedt niet alleen gemak, maar transformeert ook...

Bekijk

Tweede paasdag gesloten

Let op! In verband met de paasdagen zijn wij maandag 1 april gesloten. Dinsdag staan wij weer de hele dag voor u klaar. Wij wensen u fijne paasdagen!

Bekijk

Feestelijke jubilea!

Feestelijke Jubilea bij Van de Pol: 12,5 en 25 Jaar Toewijding Gevierd! Tijdens de recente kerstborrel bij Van de Pol was er sprake van dubbele feestvreugde, aangezien we maar liefst drie gewaardeerde collega's in het zonnetje mochten zetten vanwege hun jubilea! Joost en Joram hebben beide een mijlpaal bereikt door...

Bekijk