Bouw Coach nr.17 - Dak Special

Bouw Coach nr.17 - Dak Special


Je kan het dak op!

Je kan het dak op! Dat is niet bepaald een vriendelijke uitdrukking, maar we bedoelen het goed. Bij ons vindt u namelijk alles wat nodig is om het perfecte dak te realiseren. Een dak dat zowel mooi als functioneel is en mogelijkheden biedt voor een prettige leefomgeving.

Als we buiten zijn, zijn daken niet het eerste waar we naar kijken en eenmaal binnen hebben we er ook niet veel aandacht meer voor. Nee, het dak krijgt vaak niet de aandacht die het verdient. Dat is jammer, want simpelweg een dak boven je hoofd hebben, is wat ons betreft niet goed genoeg.

Als het om een mooi dak gaat, vindt u bij ons dakpannen in vele soorten en maten evenals aanverwante noodzakelijke artikelen. Veelal op voorraad, want een dak kan vaak niet wachten. Met onze prefab dak elementen kunt u de bouwtijd sterk verkorten.

In deze Bouw Coach vind u alles over:

  • Velux - Raamdecoratie collectie 2021
  • ROCKWOOL - Termisch comfort
  • BMI Monier - VH-variabel in nieuwe eigentijdse kleuren
  • Isover - Woning isoleren met Isover glaswol
  • Morgo Folietechniek - Totaaloplossingen op het gebied van technische folies
  • Fakro - Ontwikkeling nieuw solar daglicht
  • Rockpanel - The sky is the limit
  • Mawipex - Voorberiden op de wet kwaliteitsborging bouwen (WKB)

* De Bouw.coach is een periodieke uitgave van Sakol. Het toonaangevende samenwerkingsverband tussen bouw- en houtgroothandelaren in Nederland.

Klik hier voor de Bouw.coach nr.17 of bekijk hem hieronder

Nieuwsoverzicht

Openingstijden bouwvak 2024

De openingstijden tijdens de bouwvak.

Bekijk

🎉Doe mee en WIN!🎉

Ben jij ook helemaal toe aan de zomer? Doe dan mee met onze zonnige Van de Pol Bouwen en Wonen zonnebrillen winactie! ☀️ Hoe kun je winnen? Haal een Van de Pol zonnebril bij onze shop in Kootwijkerbroek of Amersfoort. 😎 Maak een leuke, creatieve, grappige en/of originele foto met...

Bekijk

𝗛𝗲𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗣𝗼𝗹 𝘄𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹 𝘁𝗲𝗮𝗺!🏃‍♀️

De wandel 4 daagse is weer begonnen en deze toppers hebben gister de eerste 50 kilometer al gelopen.🎉   Van de Pol wenst jullie veel succes!🍀    

Bekijk