Bouw Coach nr.16 Gevel en Buitenbouw

Bouw Coach nr.16 Gevel en Buitenbouw


Tijd om naar buiten te gaan!

Door de beperkende Coronamaatregelen verlangen we dit jaar extra naar het voorjaar. Iedereen kijkt halsreikend uit naar versoepelingen en straks een zomer met meer vrijheid en mogelijkheden. Daar sluiten wij ons van harte bij aan.

Het lijkt erop dat de bouwsector tot nu toe het minst is getroffen door de pandemie. Dat neemt niet weg dat de situatie op de wereldmarkt ook zijn weerslag heeft op onze sector. De beschikbaarheid van materialen staat door de opgelopen achterstanden en tekorten aan grondstoffen bij fabrikanten onder druk. En als gevolg daarvan zien we een ongekende stijging van de levertijden en prijzen.

Het belang om goed samen te werken en zorgvuldig keuzes te maken voor materialen is mede hierdoor groter dan ooit. U kunt erop rekenen dat onze specialisten zich juist nu extra inspannen om samen oplossingen te zoeken. Dat doen we niet alleen, maar in hechte samenwerking met producenten en leveranciers, en alle leden binnen de Sakol Groep.

Deze Bouw.coach sluit aan op het buitenseizoen dat weer voor de deur staat. Met extra aandacht voor innovaties, veranderende wetgeving en verduurzaming in de gevel en buitenbouw.

Veel leesplezier!

In deze Bouw Coach vind u alles over:

  • Rockpanel - Dé plaat voor rondom het dak
  • IsoBouw - Kies voor het betere alternatief
  • Skantrae - Dé nieuwe generatie buitendeuren
  • MAKZ - Kalkzandsteen
  • Fetim - Vernieuwd assortiment protex
  • Trespa - Platen voor geveldelen, dakranden en dakkapellen
  • Knauf Insulation - De 'van papier naar praktijk' oplossing voor uw spouwmuurisolatie

* De Bouw.coach is een periodieke uitgave van Sakol. Het toonaangevende samenwerkingsverband tussen bouw- en houtgroothandelaren in Nederland.

Klik hier voor de Bouw.coach nr.16 of bekijk hem hieronder

Nieuwsoverzicht

Ontdek de voordelen van de Quooker

  Ontdek de Voordelen van een Quooker: Comfort en Gemak in de Keuken In de moderne keuken draait alles om gemak en efficiency. Een van de meest revolutionaire toevoegingen aan de keukenapparatuur die aan deze behoefte voldoet, is de Quooker kraan. Dit innovatieve systeem biedt niet alleen gemak, maar transformeert ook...

Bekijk

Tweede paasdag gesloten

Let op! In verband met de paasdagen zijn wij maandag 1 april gesloten. Dinsdag staan wij weer de hele dag voor u klaar. Wij wensen u fijne paasdagen!

Bekijk

Feestelijke jubilea!

Feestelijke Jubilea bij Van de Pol: 12,5 en 25 Jaar Toewijding Gevierd! Tijdens de recente kerstborrel bij Van de Pol was er sprake van dubbele feestvreugde, aangezien we maar liefst drie gewaardeerde collega's in het zonnetje mochten zetten vanwege hun jubilea! Joost en Joram hebben beide een mijlpaal bereikt door...

Bekijk