Background Image

Met ons kunt u bouwen

Donderdag 15 april 2021

Bouw Coach nr.16 Gevel en Buitenbouw


Tijd om naar buiten te gaan!

Door de beperkende Coronamaatregelen verlangen we dit jaar extra naar het voorjaar. Iedereen kijkt halsreikend uit naar versoepelingen en straks een zomer met meer vrijheid en mogelijkheden. Daar sluiten wij ons van harte bij aan.

Het lijkt erop dat de bouwsector tot nu toe het minst is getroffen door de pandemie. Dat neemt niet weg dat de situatie op de wereldmarkt ook zijn weerslag heeft op onze sector. De beschikbaarheid van materialen staat door de opgelopen achterstanden en tekorten aan grondstoffen bij fabrikanten onder druk. En als gevolg daarvan zien we een ongekende stijging van de levertijden en prijzen.

Het belang om goed samen te werken en zorgvuldig keuzes te maken voor materialen is mede hierdoor groter dan ooit. U kunt erop rekenen dat onze specialisten zich juist nu extra inspannen om samen oplossingen te zoeken. Dat doen we niet alleen, maar in hechte samenwerking met producenten en leveranciers, en alle leden binnen de Sakol Groep.

Deze Bouw.coach sluit aan op het buitenseizoen dat weer voor de deur staat. Met extra aandacht voor innovaties, veranderende wetgeving en verduurzaming in de gevel en buitenbouw.

Veel leesplezier!

In deze Bouw Coach vind u alles over:

  • Rockpanel - Dé plaat voor rondom het dak
  • IsoBouw - Kies voor het betere alternatief
  • Skantrae - Dé nieuwe generatie buitendeuren
  • MAKZ - Kalkzandsteen
  • Fetim - Vernieuwd assortiment protex
  • Trespa - Platen voor geveldelen, dakranden en dakkapellen
  • Knauf Insulation - De 'van papier naar praktijk' oplossing voor uw spouwmuurisolatie

* De Bouw.coach is een periodieke uitgave van Sakol. Het toonaangevende samenwerkingsverband tussen bouw- en houtgroothandelaren in Nederland.

Klik hier voor de Bouw.coach nr.16 of bekijk hem hieronder