Nieuws

Opening Kinderhospice Binnenveld

Van de Pol feliciteert Kinderhospice Binnenveld met de opening van het nieuwe huis, als een thuis voor ernstig zieke kinderen.

Bekijk

Winnaar Limo Lunch radio 538

Herman van Van de Pol is vandaag winnaar geworden van de 538 Limo Lunch.

Bekijk

Nieuw bij Van de Pol

Laminaat-, pvc- en parketvloeren. Of het nu om gebruik in woonomgeving of commerciƫle ruimten gaat, deze collectie voldoet aan de hoge eisen die de gebruiker van tegenwoordig stelt.

Bekijk

Nieuwbouw kinderhospice in Barneveld

De bouw van het nieuwe pand voor het kinderhospice aan het Binnenveld in Barneveld start nog dit jaar. Bouwbedrijf Van de Kolk is inmiddels een actie gestart om de bouwkosten zo laag mogelijk te houden.

Bekijk

Service bus

Nieuwe bus service monteur

Bekijk

Van de Pol Amersfoort nu ook PROBIN

Vanaf heden is onze vestiging in Amersfoort ook een PROBIN vestiging! Voor probin gelden gereedschappen, ijzerwaren, bouwbeslag, bevestigingsartikelen en machines als voornaamste productgroepen.

Bekijk

Drieduizend bezoekers bij Bouw Infodagen

KOOTWIJKERBROEK - De derde editie van de Bouw Infodagen op het terrein van Van de Pol hout en bouwmaterialen in Kootwijkerbroek heeft drieduizend bezoekers getrokken.

Bekijk

Jubileumspecial van de Pol hout en bouwmaterialen

Jubileum krant, uitgegeven i.v.m. het 50-jarig bestaan van Van de Pol Hout en Bouwmaterialen

Bekijk

Oktober 2011: Een halve eeuw partner in bouwen

50 jaar geleden, in oktober 1961, zijn we gestart met ons bedrijf in Kootwijkerbroek. Destijds was het Job van de Pol, grondlegger van de bouwmaterialenhandel, al duidelijk dat het luisteren naar de klant de basis van zijn bedrijfsvoering zou worden. In de 50 jaar dat het bedrijf nu bestaat, is...

Bekijk