Opening Kinderhospice Binnenveld


Van de Pol feliciteert Kinderhospice Binnenveld met de opening van het nieuwe huis, als een thuis voor ernstig zieke kinderen.

Vandaag opent Kinderhospice Binnenveld haar deuren. Bouwbedrijf Van de Kolk begon in het voorjaar van 2013 met de bouw van dit huis. Van de Kolk draagt het Kinderhospice een warm hart toe. Dit was de reden voor Van de Kolk om de kosten voor het hospice zo laag mogelijk te houden. Zowel leveranciers als onderaannemers waren bereidt een duit in het zakje te doen. Het is echt een gezamenlijk project geworden. Zo leverde Van de Pol gratis gevelstenen en zorgde dakpannenfabriek Monier voor gratis levering van de helft van de dakpannen.

De kinderen krijgen een prachtplek. De plek is zo mooi omdat de omgeving fantastisch is, maar het is ook een prachtplek omdat er met zoveel inzet en liefde gebouwd en gewerkt is. Het nieuwe huis biedt ruimte aan twaalf ernstig zieke kinderen met een complexe zorgvraag. Het is een ruime en lichte woning met een vrolijke, kleurrijke, veilige en duurzame inrichting.

Vrijdag 11 april 2014 is de officiële opening van Kinderhospice Binnenveld. Om iedereen de gelegenheid te geven het nieuwe huis te bewonderen is er op zaterdag 12 april open huis. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom op Binnenveld 11 te Barneveld. 

Nieuwsoverzicht

Bouw Coach nr.25 - Duurzaam en circulair bouwen

Duurzaam en circulair bouwen Circulair en duurzaam bouwen met biobased materialen staat flink in de aandacht. Waar de blik in de verduurzaming van de bouw voornamelijk gericht was op de energietransitie, verschuift dit meer en meer naar de materiaalvoorziening. In het klimaatakkoord staat dat we in 2030 een CO2-reductie van...

Bekijk

Bouw Coach nr.24 - Dak en Isolatie

Flexibel en oplossingsgericht ondernemen Wie ons ruim twee jaar geleden had voorgespiegeld hoe de markt voor bouwen en wonen, en de wereld eromheen er anno mei 2022 uit zou zien, hadden we vermoedelijk voor gek verklaard. Er is zo’n beetje een schaarste aan alles, prijzen lijken dagkoersen, de internationale logistiek...

Bekijk

Milwaukee try-out middag

Kom woensdag 18 mei naar de Milwaukee try-out middag bij Van de Pol in Kootwijkerbroek!  Geniet van 20% korting op alle producten van Milwaukee®. Onder het genot van een  GRATIS hapje en drankje kan je van 15:00 tot 19:00 uur alle tools uitproberen! 

Bekijk