Background Image

Met ons kunt u bouwen

Vrijdag 11 april 2014

Opening Kinderhospice Binnenveld


Van de Pol feliciteert Kinderhospice Binnenveld met de opening van het nieuwe huis, als een thuis voor ernstig zieke kinderen.

Vandaag opent Kinderhospice Binnenveld haar deuren. Bouwbedrijf Van de Kolk begon in het voorjaar van 2013 met de bouw van dit huis. Van de Kolk draagt het Kinderhospice een warm hart toe. Dit was de reden voor Van de Kolk om de kosten voor het hospice zo laag mogelijk te houden. Zowel leveranciers als onderaannemers waren bereidt een duit in het zakje te doen. Het is echt een gezamenlijk project geworden. Zo leverde Van de Pol gratis gevelstenen en zorgde dakpannenfabriek Monier voor gratis levering van de helft van de dakpannen.

De kinderen krijgen een prachtplek. De plek is zo mooi omdat de omgeving fantastisch is, maar het is ook een prachtplek omdat er met zoveel inzet en liefde gebouwd en gewerkt is. Het nieuwe huis biedt ruimte aan twaalf ernstig zieke kinderen met een complexe zorgvraag. Het is een ruime en lichte woning met een vrolijke, kleurrijke, veilige en duurzame inrichting.

Vrijdag 11 april 2014 is de officiĆ«le opening van Kinderhospice Binnenveld. Om iedereen de gelegenheid te geven het nieuwe huis te bewonderen is er op zaterdag 12 april open huis. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom op Binnenveld 11 te Barneveld. 

Nieuwsoverzicht