Vloeren & tegels

Wand- en vloertegels

Wand- en vloertegels zijn in vrijwel elke woning te vinden. Ze zijn er dan ook in vele maten, soorten en kleuren. In onze showroom treft u een grote collectie tegels aan. In ons magazijn hebben we ook vele soorten wand en vloertegels op voorraad.

PVC vloer

De PVC vloer is aan een sterke opmars bezig en Van de Pol gaat mee in deze trend. De populariteit is logisch want PVC heeft veel goede eigenschappen. Het ziet er niet alleen goed uit, maar is ook minder gehorig, hygiënisch, vochtbestendig en eenvoudig schoon te houden. Wij bieden dan ook een breed aanbod, inclusief de click-variant.

Laminaatvloer

De laminaatvloer is er in vele varianten en ook bij Van de Pol vindt u een groot aanbod van deze populaire vloer. In alle mogelijke patronen en tinten is er een laminaatvloer passend bij elk interieur.

Montage en afwerking

Bij een team van zeer ervaren keukenmonteurs is het monteren van uw keuken in de juiste handen. Wij werken al jaren met hen samen. Voor het installeren en/of monteren van uw badkamer, deur, kozijn of wand- en vloertegels kunnen wij u een aantal specialisten aanbevelen.

Maak direct een afspraak
Inspiratie nodig?

Bezoek onze showroom in Kootwijkerbroek

Wilt u een nieuwe keuken of badkamer, maar weet u nog niet hoe deze eruit moet zien? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Kootwijkerbroek. Hier loopt u door ruim twintig keukens en een aantal badkamers. Laat u inspireren door de wisselende stijlen, informeren door onze adviseurs en verbaas u over de vele mogelijkheden. 

Contactgegevens
Woning en interieur

Advies op maat

Een nieuwe keuken of badkamer uitkiezen vraagt soms heel wat van het voorstellingsvermogen. Onze adviseurs helpen u daarom graag op weg. Door te luisteren naar al uw wensen en mogelijkheden maken zij voor u een (foto)realistisch 3D ontwerp. Met dit vrijblijvend advies op maat weet u precies wat u kunt verwachten.

Afspraak maken