Kasten

Schuifdeurkasten

Kastruimte kun je nooit genoeg hebben. Onze schuifdeur en kastinterieurs zijn toepasbaar in vrijwel iedere ruimte. Een mooie uitstraling, ruimtebesparend, soepele geleiding én betaalbare luxe. Voor elk kastsysteem is een assortiment beschikbaar bestaande uit verfrissende deurvullingen in hout, glas of spiegel. Daarbij zijn er voor elke deurvulling bijpassende zijwanden en is het mogelijk zelf het kastinterieur te bepalen.

Afmeting, materiaalkeuze, kleurstelling, interieur en accessoires. De keuze is aan u. Voor een kast die aansluit bij úw woonwensen.

Garderobekasten

Uw pak of favoriete jurk is wellicht maatwerk, maar dat geldt ook voor de kast waar uw kleding in hangt of ligt. De afmeting en indeling geeft u zelf aan, evenals de materialen, de kleurstelling en accessoires. Of het nu gaat om een slimme invulling van een lastige hoek in uw woning of om een complete walk-in closet, voor elke garderobe maken we de perfecte kast.

Montage en afwerking

Bij een team van zeer ervaren keukenmonteurs is het monteren van uw keuken in de juiste handen. Wij werken al jaren met hen samen. Voor het installeren en/of monteren van uw badkamer, deur, kozijn of wand- en vloertegels kunnen wij u een aantal specialisten aanbevelen.

Maak direct een afspraak
Inspiratie nodig?

Bezoek onze showroom in Kootwijkerbroek

Wilt u een nieuwe keuken of badkamer, maar weet u nog niet hoe deze eruit moet zien? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Kootwijkerbroek. Hier loopt u door ruim twintig keukens en een aantal badkamers. Laat u inspireren door de wisselende stijlen, informeren door onze adviseurs en verbaas u over de vele mogelijkheden. 

Contactgegevens
Woning en interieur

Advies op maat

Een nieuwe keuken of badkamer uitkiezen vraagt soms heel wat van het voorstellingsvermogen. Onze adviseurs helpen u daarom graag op weg. Door te luisteren naar al uw wensen en mogelijkheden maken zij voor u een (foto)realistisch 3D ontwerp. Met dit vrijblijvend advies op maat weet u precies wat u kunt verwachten.

Afspraak maken