Keukens

KEUKENS, TEGELS EN SANITAIR

BEZOEK ONZE SHOWROOM EN LAAT U INSPIREREN!

Ziet u hem al voor u, die perfecte keuken, maar heeft u zich nog niet verdiept in de details? Of heeft u nog helemaal geen idee wat mogelijk is en hoe uw nieuwe keuken of badkamer eruit moet zien? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom. Hier tonen wij u een breed assortiment in keukens en badkamers, maar ook in deuren, hang- en sluitwerk, vloeren, schuifwanden en interieur. Inspiratie alom, maar voor een goed advies raden wij u aan een afspraak te maken. Bel (0342) 441 021 om uw bezoek aan onze showroom in te plannen.

Proef de sfeer van onze keukens: een modern, een robuust of een klassiek design, gecombineerd met moderne functionaliteiten. Jong en oud zal zich thuis voelen in onze keukens. Deze zijn mooi vormgegeven, uitgevoerd in uitstekende materialen en voorzien van een functioneel ontwerp.

 

Montage en afwerking

Bij een team van zeer ervaren keukenmonteurs is het monteren van uw keuken in de juiste handen. Wij werken al jaren met hen samen. Voor het installeren en/of monteren van uw badkamer, deur, kozijn of wand- en vloertegels kunnen wij u een aantal specialisten aanbevelen.

Maak direct een afspraak
Inspiratie nodig?

Bezoek onze showroom in Kootwijkerbroek

Wilt u een nieuwe keuken of badkamer, maar weet u nog niet hoe deze eruit moet zien? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Kootwijkerbroek. Hier loopt u door ruim twintig keukens en een aantal badkamers. Laat u inspireren door de wisselende stijlen, informeren door onze adviseurs en verbaas u over de vele mogelijkheden. 

Contactgegevens
Woning en interieur

Advies op maat

Een nieuwe keuken of badkamer uitkiezen vraagt soms heel wat van het voorstellingsvermogen. Onze adviseurs helpen u daarom graag op weg. Door te luisteren naar al uw wensen en mogelijkheden maken zij voor u een (foto)realistisch 3D ontwerp. Met dit vrijblijvend advies op maat weet u precies wat u kunt verwachten.

Afspraak maken