Deuren

Buitendeuren

Staat u er eigenlijk wel eens bij stil hoe gezichtsbepalend de deur van een woning is? Vaak lijken huizen in een straat als twee druppels water op elkaar, maar elk huis krijgt een eigen uitstraling met een unieke voordeur. Vormgeving en kleur moeten aansluiten bij het eigen gezicht of karakter dat u uw woning wilt geven. Daarom biedt Van de Pol u een groot aantal modellen en uitvoeringen. Van klassiek tot modern; van retro tot landelijk. In de showroom zijn voldoende deuren voorhanden om te bezichtigen. Ook zijn diverse buitendeuren op voorraad.

Binnendeuren

Een deur geeft meerwaarde aan uw woning. Heeft u een klassieke of moderne inrichting? Of bent u op zoek naar een deur die past bij een andere interieurstijl? Een deur met glas of juist een dichte deur? In onze showroom kunt u een ruime selectie binnendeuren bezichtigen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn ideaal voor wie houdt van efficiƫnte en duidelijke lijnen. Hoogwaardige materialen maken kunststof kozijnen tot de allrounder bij het gebruik buiten: weerbestendig, ongevoelig voor verrotting, UV-en lichtecht. Kortom, vrijwel onverwoestbaar.

Houten kozijnen

Hout is het meest levende materiaal dat de aarde te bieden heeft. Het ademt en straalt als geen ander materiaal behaaglijkheid uit. Hout kan meer dan er alleen mooi uitzien: De uitstekende warmte-isolerende eigenschappen en de robuustheid maken het tot een materiaal dat generaties lang meegaat. Uit de talrijke houtsoorten die de natuur voortbrengt zoekt men de houtsoorten uit met de grootste vormstabiliteit. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de duurzaamheid voor mens en milieu. Door middel van speciale lamelleerprocessen wordt hout zo bewerkt dat het als kanthout het beste ambachtelijk verwerkt kan worden voor ramen en deuren.

Montage en afwerking

Bij een team van zeer ervaren keukenmonteurs is het monteren van uw keuken in de juiste handen. Wij werken al jaren met hen samen. Voor het installeren en/of monteren van uw badkamer, deur, kozijn of wand- en vloertegels kunnen wij u een aantal specialisten aanbevelen.

Maak direct een afspraak
Inspiratie nodig?

Bezoek onze showroom in Kootwijkerbroek

Wilt u een nieuwe keuken of badkamer, maar weet u nog niet hoe deze eruit moet zien? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Kootwijkerbroek. Hier loopt u door ruim twintig keukens en een aantal badkamers. Laat u inspireren door de wisselende stijlen, informeren door onze adviseurs en verbaas u over de vele mogelijkheden. 

Contactgegevens
Woning en interieur

Advies op maat

Een nieuwe keuken of badkamer uitkiezen vraagt soms heel wat van het voorstellingsvermogen. Onze adviseurs helpen u daarom graag op weg. Door te luisteren naar al uw wensen en mogelijkheden maken zij voor u een (foto)realistisch 3D ontwerp. Met dit vrijblijvend advies op maat weet u precies wat u kunt verwachten.

Afspraak maken