Daglichtsystemen

Dakramen en accessoires

Wie van de zolder een bruikbare ruimte met een comfortabel leefklimaat wil maken, kiest voor een of meerdere dakramen. Uitzicht, een natuurlijke lichtinval en ventilatie zijn het resultaat. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een uitzetdakraam, het tuimeldakraam of zelfs een balkondakraam waarmee een balkon onder het schuine dak ontstaat. Dakramen mogen vaak vergunningsvrij worden geplaatst.

Meer informatie over VELUX dakramen Meer informatie over VELUX 2-in-1 Meer informatie over VELUX 3-in-1

Koepels

Heeft u behoefte aan meer daglicht, ventilatie en comfort in uw kamer of aanbouw met plat dak? Dan is een lichtkoepel een ideale oplossing. Een lichtkoepel zorgt voor een prettiger en gezonder leefklimaat. Een optimaal gekleurde lichtkoepel is melkwit en tempert het licht en de zonnewarmte. Kijk voor onze actuele voorraad in de webshop.

Meer informatie over VELUX lichtkoepels

Serre's en veranda's

Een serre of veranda brengt licht en ruimte in uw huis. U creëert een comfortabele en sfeervolle ruimte, geheel naar uw eigen smaak en wens. Deze wordt gemaakt met de beste materialen die een leven lang meegaan. Van de Pol levert de producten volledig op maat.

Solatube daglichtsystemen

Daglicht in elke ruimte. Daar zorgt het Solatube® daglichtsysteem voor. De Solatube® vangt het buitenlicht op met een koepel en transporteert het via een reflecterende buis de gewenste ruimte in. In platte en schuine daken, door een gevel of door de grond vindt het daglicht zijn weg. Het verlengen van de Solatubes tot wel 10 meter, nagenoeg zonder daglichtverlies, is geen probleem. Zo worden ook ruimtes zonder direct daglicht prettig verlicht. De perfecte afdichting van de Solatubes zorgt bovendien voor zeer hoge isolatiewaardes waardoor er minder warmteverlies is in de winter en minder warmtetoename in de zomer.

Het daglichtsysteem is snel in te bouwen en is onderhoudsarm.

Montage en afwerking

Bij een team van zeer ervaren keukenmonteurs is het monteren van uw keuken in de juiste handen. Wij werken al jaren met hen samen. Voor het installeren en/of monteren van uw badkamer, deur, kozijn of wand- en vloertegels kunnen wij u een aantal specialisten aanbevelen.

Maak direct een afspraak
Inspiratie nodig?

Bezoek onze showroom in Kootwijkerbroek

Wilt u een nieuwe keuken of badkamer, maar weet u nog niet hoe deze eruit moet zien? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Kootwijkerbroek. Hier loopt u door ruim twintig keukens en een aantal badkamers. Laat u inspireren door de wisselende stijlen, informeren door onze adviseurs en verbaas u over de vele mogelijkheden. 

Contactgegevens
Woning en interieur

Advies op maat

Een nieuwe keuken of badkamer uitkiezen vraagt soms heel wat van het voorstellingsvermogen. Onze adviseurs helpen u daarom graag op weg. Door te luisteren naar al uw wensen en mogelijkheden maken zij voor u een (foto)realistisch 3D ontwerp. Met dit vrijblijvend advies op maat weet u precies wat u kunt verwachten.

Afspraak maken