Background Image

Met ons kunt u Koken

Inspiratie nodig?
Kom naar de showroom

Wilt u een nieuwe keuken of badkamer, maar weet u nog niet hoe deze eruit moet zien? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Kootwijkerbroek. Hier loopt u door ruim twintig keukens en een aantal badkamers. Laat u inspireren door de wisselende stijlen, informeren door onze adviseurs en verbaas u over de vele mogelijkheden.Afspraak maken

Montage en afwerking

Bij een team van zeer ervaren keukenmonteurs is het monteren van uw keuken in de juiste handen. Wij werken al jaren met hen samen. Voor het installeren en/of monteren van uw badkamer, deur, kozijn of wand- en vloertegels kunnen wij u een aantal specialisten aanbevelen.

Maak direct een afspraak

Showcases

In de regio genieten talloze gezinnen dagelijks van hun keukens en badkamers van Van de Pol. Hun woonwensen en eisen lopen uiteen, net als die van u. Dus neem gerust een kijkje in deze showcases. U vindt hier keukens en badkamers van onze klanten en voorbeelden uit onze eigen showroom in Kootwijkerbroek. De kans is groot dat u hier iets vindt dat aan úw woonwensen voldoet.

Bekijk alle showcases

Vrijblijvend Advies op maat

Een nieuwe keuken of badkamer uitkiezen vraagt soms heel wat van het voorstellingsvermogen. Onze adviseurs helpen u daarom graag op weg. Door te luisteren naar al uw wensen en mogelijkheden maken zij voor u een (foto)realistisch 3D ontwerp. Met dit vrijblijvend advies op maat weet u precies wat u kunt verwachten.

Afspraak maken

Onze leveranciers