Overig

Leidingwerk (PVC)

Kunststoffen zijn van wezenlijk belang voor een goed leidingsystemen. Deze vinden hun toepassing in rioleringen, drukleidingen, elektra installaties, hemelwaterafvoer en industriële leidingen.

Bekijk assortiment

Goten en afwatering

Van het opvangen van (regen)water tot het afgeven aan riool- of oppervlaktewater, Van de Pol beheerst de complete afwateringsketen. Niet alleen bieden wij u de beste producten, maar ook onze kennis en service!

Bekijk assortiment

Verf, lijm en kitten

Lijmen, kitten, plamuren, verf, lijmers, verfbenodigdheden, verpakkingsmateriaal, afdekmiddel en alles wat u op dit gebied nodig zou kunnen hebben. De kans is heel groot dat u bij ons vindt wat u zoekt en mochten het niet op voorraad hebben, dan leveren wij dit natuurlijk zo snel mogelijk.

Bekijk assortiment

Folies en tapes

Bij ons kunt u terecht voor diverse oplossingen met betrekking tot bescherming en bevestiging zoals schildertapes, duct tapes, folies en papier. In onze webshop vindt u een overzicht van diverse producten voor een groot aantal toepassingen.

Bekijk assortiment

Elektra

Elke woning of bedrijfspand heeft zijn eigen wensen en eisen op het gebied van elektra. Van de Pol heeft dan ook op voor elke vraag het juiste product en levert veel op elektriciteit en installatiegebied. Van draad, kabel en schakelmateriaal tot verlichting.

Bekijk assortiment

Veiligheidsartikelen

Bij Van de Pol kunt u een keuze maken uit een zeer breed aanbod van veiligheidsartikelen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Hoofdbescherming, adembescherming, handbescherming, voetbescherming, oordopjes, valbeveiliging en werkschoenen. Van de Pol zorgt voor persoonlijke bescherming van top tot teen op de werkplek. Onze artikelen voldoen aan de wettelijke normen en worden afgenomen van gerenommeerde fabrikanten.

Bekijk assortiment

Ventilatiesystemen

Frisse lucht is een must in elke woning en in veel huizen is dan ook een mechanisch ventilatiesysteem aanwezig. Op verschillende plaatsen (vaak keuken, badkamer, toilet en soms berging) zitten afzuigopeningen/ventielen waardoor met behulp van een ventilator/motor lucht wordt afgezogen. Bij Van de Pol vindt u niet alleen de juiste materialen voor een goed werkend ventilatiesysteem, maar kunt u ook terecht voor een passend advies.

Bekijk assortiment
Inladen en meenemen

Drive-in afhaalmagazijn

Snel en efficiënt bouwmaterialen kopen, inladen en meenemen kan in het drive-in afhaalmagazijnen in Kootwijkerbroek of Amersfoort. Of het nu gaat om een vrachtwagen vol bouwmaterialen of dat ene product dat nog nodig is; elke dag rijden 300 tot 400 professionals door het magazijn. 

Contactgegevens
Op onze logistiek kunt u vertrouwen!

Bezorgen op locatie

Zo snel mogelijk aan het werk? Dat spreekt voor zich dankzij onze bezorgdienst. Snel, goed geregeld en zoals u het wenst. Op onze logistiek kunt u vertrouwen! U ontvangt alle hout en bouwmaterialen en bevestigingsmiddelen in 1 levering op de bouw. Verpakt zoals u dat wenst, op het tijdstip dat u het beste uitkomt en exact op de plek waar u het hebben wilt. Vandaag voor 12.00* uur besteld, betekent morgen in huis.

In onze werkplaats kunnen wij alles vooraf voor u zagen en/of profileren. Dit scheelt veel tijd op de bouw. We beloven korte levertijden om uw hout en plaatmaterialen te laten gronderen of op kleur te spuiten.

*vraag naar de voorwaarden bij één van onze adviseurs 

Contactgegevens
Kosmonaut 22

Van de Pol Amersfoort

Voor Van de Pol Amersfoort gelden gereedschappen, ijzerwaren, bouwbeslag, bevestigingsartikelen en machines als voornaamste productgroepen. In combinatie met het complete assortiment hout- en bouwmaterialen in het afhaalmagazijn is het productaanbod afgestemd op de behoeften van de voornaamste doelgroepen: bouwbedrijven, industriële ondernemingen en installatiebedrijven.

Contactgegevens
Harskamperweg 32

Van de Pol Kootwijkerbroek

Onze hoofdvestiging staat in Kootwijkerbroek. Vanuit deze vestiging wordt gehele logistieke dienstverlening gecoördineerd. Naast het drive-in afhaalmagazijn voor bouwmaterialen vindt u hier ook een uitbreide showroom voor o.a. stenen, deuren, kasten, keukens tegels en sanitair.

Contactgegevens