Isolatie en dakpanelen

Glaswol en Steenwol

Isolatie is niet meer weg te denken in de bouw. Niet alleen thermische isolatie, maar ook geluids- en brandwerende isolatie is van groot belang in bepaalde situaties. Aangezien er steeds meer eisen gesteld worden aan isolatie is de isolatiemarkt sterk in ontwikkeling. Van de Pol zit er bovenop.

Met glaswol isolatie bent u verzekerd van een optimale thermische en akoestische isolatie. Ook op het gebied van brandveiligheid is isolatie met een A-classificatie een goede keuze. Bovendien is glaswol makkelijk te verwerken. Het weegt weinig, je kunt het knippen, snijden of vouwen en het kan in onregelmatige ruimte worden gepropt.  

Steenwol heeft uitstekende thermische eigenschappen en wordt dus gebruikt voor warmte-isolatie van woningen. Dit komt door de unieke structuur. Stilstaande lucht is het beste isolatiemateriaal. Steenwol omhult lucht en heeft daarom een hoge natuurlijke isolatiewaarde. Omdat steenwolproducten niet verouderen, is een hoge isolatiewaarde blijvend gegarandeerd. Steenwol is perfect bestand tegen vuur en verdraagt temperaturen tot boven de 1.000°C.

Bekijk assortiment

Pur en Pir

Isolatie is niet meer weg te denken in de bouw. Niet alleen thermische isolatie, maar ook geluids- en brandwerende isolatie is van groot belang in bepaalde situaties. Aangezien er steeds meer eisen gesteld worden aan isolatie is de isolatiemarkt sterk in ontwikkeling. Van de Pol zit er bovenop.

Polyurethaan (PUR) hardschuim heeft als dakisolatieplaat een vaste plaats veroverd in nieuwbouw en renovatie. In de isolatiesector zien wij de laatste jaren echter een stijgende vraag naar Polyisocyanuraat (PIR). PIR is door toepassing van polyol een verbeterde versie van polyurethaan. Het biedt een betere isolatiewaarde en is nog dichter van structuur. PIR is water- en dampdicht. 

Bekijk assortiment

EPS en XPS

EPS word in de volksmond tempex of piepschuim genoemd. EPS parels bestaan dankzij de gesloten celstructuur voor 98 procent uit stilstaande lucht. Dat maakt EPS tot een uitstekende isolator.

XPS is een geëxtrudeerde polystyreen plaat. Het is een standaard isolatiemateriaal voor buitenmuren en toepassingen die een hoge drukvastheid vereisen zoals perimeter- en omkeerdakisolatie. Reden hiervoor is de gesloten celstructuur van XPS. Hierdoor is XPS nagenoeg ongevoelig voor wateropname. Dit maakt het product bijzonder geschikt voor toepassing in vochtige omstandigheden.

Bekijk assortiment

Prefab dak elementen

Snel een dak plaatsen? Maar dan gebruik van onze prefab dak elementen voor diverse dakbedekkingen. De geïsoleerde elementen voor uw schuin-, verticaal of plat dak kunnen de bouwtijd sterk verkorten. De kwalitatief hoogwaardige elementen kunnen in alle soorten en maten worden geleverd. Voor een compleet dak, een opbouw of een nieuwe kap.

Bekijk assortiment
Inladen en meenemen

Drive-in afhaalmagazijn

Snel en efficiënt bouwmaterialen kopen, inladen en meenemen kan in het drive-in afhaalmagazijnen in Kootwijkerbroek of Amersfoort. Of het nu gaat om een vrachtwagen vol bouwmaterialen of dat ene product dat nog nodig is; elke dag rijden 300 tot 400 professionals door het magazijn. 

Contactgegevens
Op onze logistiek kunt u vertrouwen!

Bezorgen op locatie

Zo snel mogelijk aan het werk? Dat spreekt voor zich dankzij onze bezorgdienst. Snel, goed geregeld en zoals u het wenst. Op onze logistiek kunt u vertrouwen! U ontvangt alle hout en bouwmaterialen en bevestigingsmiddelen in 1 levering op de bouw. Verpakt zoals u dat wenst, op het tijdstip dat u het beste uitkomt en exact op de plek waar u het hebben wilt. Vandaag voor 12.00* uur besteld, betekent morgen in huis.

In onze werkplaats kunnen wij alles vooraf voor u zagen en/of profileren. Dit scheelt veel tijd op de bouw. We beloven korte levertijden om uw hout en plaatmaterialen te laten gronderen of op kleur te spuiten.

*vraag naar de voorwaarden bij één van onze adviseurs 

Contactgegevens
Kosmonaut 22

Van de Pol Amersfoort

Voor Van de Pol Amersfoort gelden gereedschappen, ijzerwaren, bouwbeslag, bevestigingsartikelen en machines als voornaamste productgroepen. In combinatie met het complete assortiment hout- en bouwmaterialen in het afhaalmagazijn is het productaanbod afgestemd op de behoeften van de voornaamste doelgroepen: bouwbedrijven, industriële ondernemingen en installatiebedrijven.

Contactgegevens
Harskamperweg 32

Van de Pol Kootwijkerbroek

Onze hoofdvestiging staat in Kootwijkerbroek. Vanuit deze vestiging wordt gehele logistieke dienstverlening gecoördineerd. Naast het drive-in afhaalmagazijn voor bouwmaterialen vindt u hier ook een uitbreide showroom voor o.a. stenen, deuren, kasten, keukens tegels en sanitair.

Contactgegevens