Deur en interieur

Buitendeuren

Staat u er eigenlijk wel eens bij stil hoe gezichtsbepalend de deur van een woning is? Vaak lijken huizen in een straat als twee druppels water op elkaar, maar elk huis krijgt een eigen uitstraling met een unieke voordeur. Vormgeving en kleur moeten aansluiten bij het eigen gezicht of karakter dat u uw woning wilt geven. Daarom biedt Van de Pol u een groot aantal modellen en uitvoeringen. Van klassiek tot modern; van retro tot landelijk. In de showroom zijn voldoende deuren voorhanden om te bezichtigen. Ook zijn diverse buitendeuren op voorraad.

Bekijk assortiment

Binnendeuren

Een deur geeft meerwaarde aan uw woning. Heeft u een klassieke of moderne inrichting? Of bent u op zoek naar een deur die past bij een andere interieurstijl? Een deur met glas of juist een dichte deur? In onze showroom kunt u een ruime selectie binnendeuren bezichtigen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk assortiment

Hang en sluitwerk

Hang- en sluitwerk wordt hoofdzakelijk vervaardigd van messing met een minimale legering van 62% koper. De producten hebben een natuurlijke finish, waardoor elke product haar eigen karakter heeft. Het beslag bepaalt samen met uw deur voor een belangrijk deel de sfeer in de ruimte. Bezoek onze showrooms en verbaas u over de vele mogelijkheden.

Bekijk assortiment

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn ideaal voor wie houdt van efficiënte en duidelijke lijnen. Hoogwaardige materialen maken kunststof kozijnen tot de allrounder bij het gebruik buiten: weerbestendig, ongevoelig voor verrotting, UV-en lichtecht. Kortom, vrijwel onverwoestbaar.

Bekijk assortiment

Schuifkasten

Kastruimte kun je nooit genoeg hebben. Onze schuifdeurkasten en kastinterieurs zijn toepasbaar in vrijwel iedere ruimte. Een mooie uitstraling, ruimtebesparend, soepele geleiding én betaalbare luxe. Voor elk kastsysteem is een assortiment beschikbaar bestaande uit deurvullingen in hout, glas of spiegel. Daarbij zijn er voor elke deurvulling bijpassende zijwanden en is het mogelijk zelf het kastinterieur te bepalen.

Afmeting, materiaalkeuze, kleurstelling, interieur en accessoires. De keuze is aan u. Voor een kast die aansluit bij úw woonwensen.

Bekijk assortiment

Houten Kozijnen

Hout is het meest levende materiaal dat de aarde te bieden heeft. Het ademt en straalt als geen ander materiaal behaaglijkheid uit. Hout kan meer dan er alleen mooi uitzien: De uitstekende warmte-isolerende eigenschappen en de robuustheid maken het tot een materiaal dat generaties lang meegaat. Uit de talrijke houtsoorten die de natuur voortbrengt zoekt men de houtsoorten uit met de grootste vormstabiliteit. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de duurzaamheid voor mens en milieu. Door middel van speciale lamelleerprocessen wordt hout zo bewerkt dat het als kanthout het beste ambachtelijk verwerkt kan worden voor ramen en deuren.

Bekijk assortiment

Wand- en Plafondpanelen

Decoratieve plafond- en wandpanelen zorgen voor een mooie, duurzame en onderhoudsvriendelijke afwerking. Daarnaast is geen stuc- of schilderwerk nodig. Het gemak zit niet alleen in het lage onderhoud, maar ook in de eenvoudige montage. 

U kunt bij ons terecht voor Agnes-one step kant-en-klare wandplaten en plafondplaten. Hiermee is snel en eenvoudig een wand te bekleden, een scheidingswand te maken of een fraai plafond te creëren.

Bekijk assortiment

Interieurafwerking

Wanden en plafonds bepalen de sfeer en de uitstraling van elke ruimte. Juist daarom is een goede afwerking zo belangrijk. Bij Van de Pol kunt u terecht voor voorbehandelingsmiddelen voor elke ondergrond. Onze innovatieve sierpleisters, muurverven en spuitpleisters zorgen zowel binnen als buiten voor een bijzonder tintje.

Bekijk assortiment

Dakramen en daglicht

Met een dakraam of lichttube breng je daglicht, frisse lucht en sfeer in je woning.

Hiervoor zijn er diverse oplossing bij Van de Pol aanwezig, inclusief toebehoren zoals

verduisteringsgordijnen, zonwering of elektrische bediening enz.

Meer informatie over VELUX dakramen

 

VELUX Studio 3-in-1


Maak de juiste keuze met de VELUX 2in1

Wil je inspelen op de groeiende vraag naar daglicht? Maak kennis met de VELUX 2in1 – de nieuwe standaard voor dakramen. Gemaakt voor kamers vanaf 10m2, zorgen ze eenvoudig voor de juiste hoeveelheid daglicht in één montage. Dus maak de juiste keuze en laat dubbel zoveel daglicht binnen.

Vaste raam nu demontabel

De VELUX 2in1 heeft een demontabel vast raam voor een nog snellere en eenvoudigere montage.

Perfect voor kamers vanaf 10m2

De VELUX 2in1 is perfect voor kamers van 10m2 en groter – en zorgt voor de juiste hoeveelheid daglicht in één montage.

 

Wist je dat?

81% van de woningeigenaren verkiest een VELUX 2in1 boven een montage van één dakraam. Dus dubbel zoveel daglicht en tevreden klanten in één klap.

Meer daglicht

Het gecombineerde ontwerp en het extra slanke profiel van de VELUX 2in1 betekent dat je meer daglicht binnen kunt krijgen met één montage.

Eenvoudige installatie

Met twee ramen in één kozijn is de VELUX 2in1 makkelijk te installeren en worden er minder onderdelen gebruikt dan met twee enkele dakramen.

Meer waarde

De VELUX 2in1 is kosten-efficiënter dan twee gekoppelde dakramen, zodat woningeigenaren aanzienlijk meer waar voor hun geld krijgen.

Tevreden klanten

Meer daglicht zorgt voor tevreden woningeigenaren. Dus help je klanten hun kamer om te toveren en een verschil te maken in hun thuis.

Bekijk assortiment

Akoustische panelen


PET-vilt

Sublieme akoestische eigenschappen. Duurzaam. Veelzijdig en stijlvol. PET-vilt is een uitzonderlijk materiaal met veel voordelen. Tacito is gespecialiseerd in akoestische oplossingen van PET-vilt. Van plafondbekleding tot wanddecoratie en van een legio aan kleuren tot prachtige prints. Met akoustische panelen van Tacito profiteer je van alles wat PET-vilt jou te bieden heeft.

Wood-wool Cement

Akoestische panelen gemaakt van Wood-wool Cement helpen bij het verbeteren van de ruimteakoestiek in je huis. Er is namelijk niks erger dan veel galm in je huis, met de akoestische panelen van Fibrotech heb je hier geen last meer van. Dit komt door een dikke laag gerecycled zwart vilt op de achterkant van de lattenwand, dit zorgt er voor dat het geluid wordt gedempt en geabsorbeerd. Dit zorgt voor heel veel rust in je huis en je hebt niet meer last van slechte akoestiek.

 

Bekijk assortiment
Inladen en meenemen

Drive-in afhaalmagazijn

Snel en efficiënt bouwmaterialen kopen, inladen en meenemen kan in het drive-in afhaalmagazijnen in Kootwijkerbroek of Amersfoort. Of het nu gaat om een vrachtwagen vol bouwmaterialen of dat ene product dat nog nodig is; elke dag rijden 300 tot 400 professionals door het magazijn. 

Contactgegevens
Op onze logistiek kunt u vertrouwen!

Bezorgen op locatie

Zo snel mogelijk aan het werk? Dat spreekt voor zich dankzij onze bezorgdienst. Snel, goed geregeld en zoals u het wenst. Op onze logistiek kunt u vertrouwen! U ontvangt alle hout en bouwmaterialen en bevestigingsmiddelen in 1 levering op de bouw. Verpakt zoals u dat wenst, op het tijdstip dat u het beste uitkomt en exact op de plek waar u het hebben wilt. Vandaag voor 12.00* uur besteld, betekent morgen in huis.

In onze werkplaats kunnen wij alles vooraf voor u zagen en/of profileren. Dit scheelt veel tijd op de bouw. We beloven korte levertijden om uw hout en plaatmaterialen te laten gronderen of op kleur te spuiten.

*vraag naar de voorwaarden bij één van onze adviseurs 

Contactgegevens
Kosmonaut 22

Van de Pol Amersfoort

Voor Van de Pol Amersfoort gelden gereedschappen, ijzerwaren, bouwbeslag, bevestigingsartikelen en machines als voornaamste productgroepen. In combinatie met het complete assortiment hout- en bouwmaterialen in het afhaalmagazijn is het productaanbod afgestemd op de behoeften van de voornaamste doelgroepen: bouwbedrijven, industriële ondernemingen en installatiebedrijven.

Contactgegevens
Harskamperweg 32

Van de Pol Kootwijkerbroek

Onze hoofdvestiging staat in Kootwijkerbroek. Vanuit deze vestiging wordt gehele logistieke dienstverlening gecoördineerd. Naast het drive-in afhaalmagazijn voor bouwmaterialen vindt u hier ook een uitbreide showroom voor o.a. stenen, deuren, kasten, keukens tegels en sanitair.

Contactgegevens