Background Image

Met ons kunt u bouwen

Loodgieters materiaal

Een nieuwe badkamer kan prachtig ogen, maar zonder de juiste aansluitmaterialen is het plezier wellicht van korte duur. Wij kunnen een nieuwe badkamer compleet leveren, dus inclusief bijvoorbeeld sifon en radiator aansluitingen.

 

De specialist in loodgietersmateriaal

Een nieuwe klus voor het huis? Van de Pol heeft al uw loodgietersbenodigdheden overzichtelijk op een rij. In onze showroom vindt u producten als installatie materiaal en alle benodigdheden voor zowel verwarming als sanitair.

Van metalen buizen tot keramiek: hier kunt u al uw producten voor het loodgieterswerk kopen.

Of u nu professioneel loodgieter bent of klusser: Van de Pol levert zowel zakelijk als aan particulieren. Heeft u vragen over bepaalde producten of heeft u advies nodig? Neem contact op met Van de Pol, wij helpen u graag!

Installatie materiaal

Heeft u een verbouwing ingepland? Van de Pol biedt u al het installatie materiaal dat u nodig heeft. Zo neemt u een kijkje in onze winkel voor het kopen van een metalen buis, kunststof buis, PVC afvoer materiaal, fittingen en gereedschap.

Bestel alles in één en u kunt direct aan de slag met de verbouwing dankzij Van de Pol.

 

Sanitair

Tijd voor vernieuwing in de badkamer of keuken? Met het sanitair van Van de Pol haalt u de modernste producten in huis.

Voor het kopen van bijvoorbeeld bad en douche producten, keramiek, kranen, doucheschermen of spoelsystemen neemt u een kijkje in onze showroom.

Gelukkig heeft Van de Pol alles wat u nodig heeft met betrekking tot loodgieterswerk. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Van de Pol een bestelling plaatsen.  Wij hebben kunststof buizen, metalen buizen, PVC afvoer materiaal, knel systemen, fittingen, gereedschap maar ook CV appendages, ketels, boilers, thermostaten, radiatoren, keramiek, kranen, doucheschermen, spoelsystemen en alles voor keuken, bad en douche. 

Service van een expert bij Van de Pol

Weet u niet wat u nodig heeft? Van de Pol biedt u de service van een expert. Krijg professioneel advies bij uw klus van een vakman. Laat u adviseren of informeren over welk installatie materiaal uw nodig heeft.

 

Actie's bij van de pol

Van de Pol Amersfoort

Kosmonaut 22

Voor Van de Pol Amersfoort gelden gereedschappen, ijzerwaren, bouwbeslag, bevestigingsartikelen en machines als voornaamste productgroepen. In combinatie met het complete assortiment hout- en bouwmaterialen in het afhaalmagazijn is het productaanbod afgestemd op de behoeften van de voornaamste doelgroepen: bouwbedrijven, industriële ondernemingen en installatiebedrijven.

Contactgegevens

Van de Pol Kootwijkerbroek

Harskamperweg 32

Onze hoofdvestiging staat in Kootwijkerbroek. Vanuit deze vestiging wordt gehele logistieke dienstverlening gecoördineerd. Naast het drive-in afhaalmagazijn voor bouwmaterialen vindt u hier ook een uitbreide showroom voor o.a. stenen, deuren, kasten, keukens tegels en sanitair.

Contactgegevens

DRIVE IN AFHAALMAGAZIJN

Snel en efficiënt bouwmaterialen kopen, inladen en meenemen kan in het drive-in afhaalmagazijnen in Kootwijkerbroek of Amersfoort. Of het nu gaat om een vrachtwagen vol bouwmaterialen of dat ene product dat nog nodig is; elke dag rijden 300 tot 400 professionals door het magazijn.

Contactgegevens

Bezorgen Op locatie

Zo snel mogelijk aan het werk? Dat spreekt voor zich dankzij onze bezorgdienst. Snel, goed geregeld en zoals u het wenst. Op onze logistiek kunt u vertrouwen! U ontvangt alle hout en bouwmaterialen en bevestigingsmiddelen in 1 levering op de bouw. Verpakt zoals u dat wenst, op het tijdstip dat u het beste uitkomt en exact op de plek waar u het hebben wilt. Vandaag voor 15.00 besteld, betekent morgen in huis.

In onze werkplaats kunnen wij alles vooraf voor u zagen en/of profileren. Dit scheelt veel tijd op de bouw. We beloven korte levertijden om uw hout en plaatmaterialen te laten gronderen of op kleur te spuiten.

Van de Pol bouw inspiratiecentrum

Wie een huis laat bouwen zal het zich ongetwijfeld afvragen: hoe ziet het er straks uit als het er eenmaal staat? En hoe maak je de keuze uit al die verschillende stenen, voegen, gevelbekleding, kozijnen, deuren en dakpannen? In het Bouw Inspiratiecentrum in Amersfoort brengen we dit in beeld. Op 1.200 vierkante meter bouwinspiratie vindt u alle mogelijkheden op het gebied van exterieur, deur en interieur, duurzaam bouwen en veilig- en comfortabel wonen. Laat u informeren en verrassen in het Van de Pol Bouw Inspiratiecentrum!

Bouw inspiratiecentrum