Bouwbeslag

Bouwbeslag

Van de Pol biedt een breed assortiment deur-, raam- en meubelbeslag in diverse materialen en afwerklagen. De producten van onze leveranciers zijn breed toepasbaar en maken het mogelijk deuren en ramen op verschillende manieren te bedienen.

Bekijk assortiment

Bevestigingsmaterialen

Van de Pol biedt een volledig assortiment kunststoffen, stalen en chemische bevestigingsmaterialen. U kunt hierbij denken aan schroeven, bouten, moeren, draadeinden, RVS en allerlei soorten ankers en pluggen. 

Bekijk assortiment

Handgereedschap

Van hamer tot schroevendraaier en van zaag tot waterpomptang. Een ruime keuze aan handgereedschap vindt u in ons Drive-in magazijn in Kootwijkerbroek. Het professionele gereedschap voor elke klusser is uit voorraad leverbaar.

Bekijk assortiment

Elektrisch gereedschap

Van de Pol verkoopt als officiële dealer voornamelijk topmerken. Dit gebeurt uiteraard met alle garanties en service die u van kwaliteitsgereedschap kunt verwachten. Voor elke toepassing in de bouw heeft Van de Pol het juiste stuk gereedschap. 

Bekijk assortiment

Materieel

Ladders, betonmolens, cementkuipen of kruiwagens. Met het juiste materieel op de bouwplaats wordt uw werk eenvoudiger. Voor alle materialen die u bij de verbouwing gebruikt voorziet Van de Pol u graag van de juiste materialen.

Bekijk assortiment

Werkkleding

Werkkleding voor mensen die het beste willen op het gebied van veiligheid, bescherming en functionaliteit op het werk. Hiervoor zorgt o.a. onze werkkledingleverancier Snickers, een van de leidende merken in de werkkledingindustrie. Zij ontwikkelen geavanceerde werkkleding voor professionals die op hun uitrusting moeten kunnen vertrouwen.

Bekijk assortiment
Inladen en meenemen

Drive-in afhaalmagazijn

Snel en efficiënt bouwmaterialen kopen, inladen en meenemen kan in het drive-in afhaalmagazijnen in Kootwijkerbroek of Amersfoort. Of het nu gaat om een vrachtwagen vol bouwmaterialen of dat ene product dat nog nodig is; elke dag rijden 300 tot 400 professionals door het magazijn. 

Contactgegevens
Op onze logistiek kunt u vertrouwen!

Bezorgen op locatie

Zo snel mogelijk aan het werk? Dat spreekt voor zich dankzij onze bezorgdienst. Snel, goed geregeld en zoals u het wenst. Op onze logistiek kunt u vertrouwen! U ontvangt alle hout en bouwmaterialen en bevestigingsmiddelen in 1 levering op de bouw. Verpakt zoals u dat wenst, op het tijdstip dat u het beste uitkomt en exact op de plek waar u het hebben wilt. Vandaag voor 12.00* uur besteld, betekent morgen in huis.

In onze werkplaats kunnen wij alles vooraf voor u zagen en/of profileren. Dit scheelt veel tijd op de bouw. We beloven korte levertijden om uw hout en plaatmaterialen te laten gronderen of op kleur te spuiten.

*vraag naar de voorwaarden bij één van onze adviseurs 

Contactgegevens
Kosmonaut 22

Van de Pol Amersfoort

Voor Van de Pol Amersfoort gelden gereedschappen, ijzerwaren, bouwbeslag, bevestigingsartikelen en machines als voornaamste productgroepen. In combinatie met het complete assortiment hout- en bouwmaterialen in het afhaalmagazijn is het productaanbod afgestemd op de behoeften van de voornaamste doelgroepen: bouwbedrijven, industriële ondernemingen en installatiebedrijven.

Contactgegevens
Harskamperweg 32

Van de Pol Kootwijkerbroek

Onze hoofdvestiging staat in Kootwijkerbroek. Vanuit deze vestiging wordt gehele logistieke dienstverlening gecoördineerd. Naast het drive-in afhaalmagazijn voor bouwmaterialen vindt u hier ook een uitbreide showroom voor o.a. stenen, deuren, kasten, keukens tegels en sanitair.

Contactgegevens