Background Image

Met ons kunt u bouwen

Houten Kozijnen

Hout is het meest levende materiaal dat de aarde te bieden heeft. Het ademt en straalt als geen ander materiaal behaaglijkheid uit. Hout kan meer dan er alleen mooi uitzien: De uitstekende warmte-isolerende eigenschappen en de robuustheid maken het tot een materiaal dat generaties lang meegaat. Uit de talrijke houtsoorten die de natuur voortbrengt zoekt men de houtsoorten uit met de grootste vormstabiliteit. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de duurzaamheid voor mens en milieu. Door middel van speciale lamelleerprocessen wordt hout zo bewerkt dat het als kanthout het beste ambachtelijk verwerkt kan worden voor ramen en deuren.

Actie's bij van de pol

Van de Pol Amersfoort

Kosmonaut 22

Voor Van de Pol Amersfoort gelden gereedschappen, ijzerwaren, bouwbeslag, bevestigingsartikelen en machines als voornaamste productgroepen. In combinatie met het complete assortiment hout- en bouwmaterialen in het afhaalmagazijn is het productaanbod afgestemd op de behoeften van de voornaamste doelgroepen: bouwbedrijven, industriële ondernemingen en installatiebedrijven.

Contactgegevens

Van de Pol Kootwijkerbroek

Harskamperweg 32

Onze hoofdvestiging staat in Kootwijkerbroek. Vanuit deze vestiging wordt gehele logistieke dienstverlening gecoördineerd. Naast het drive-in afhaalmagazijn voor bouwmaterialen vindt u hier ook een uitbreide showroom voor o.a. stenen, deuren, kasten, keukens tegels en sanitair.

Contactgegevens

DRIVE IN AFHAALMAGAZIJN

Snel en efficiënt bouwmaterialen kopen, inladen en meenemen kan in het drive-in afhaalmagazijnen in Kootwijkerbroek of Amersfoort. Of het nu gaat om een vrachtwagen vol bouwmaterialen of dat ene product dat nog nodig is; elke dag rijden 300 tot 400 professionals door het magazijn.

Contactgegevens

Bezorgen Op locatie

Zo snel mogelijk aan het werk? Dat spreekt voor zich dankzij onze bezorgdienst. Snel, goed geregeld en zoals u het wenst. Op onze logistiek kunt u vertrouwen! U ontvangt alle hout en bouwmaterialen en bevestigingsmiddelen in 1 levering op de bouw. Verpakt zoals u dat wenst, op het tijdstip dat u het beste uitkomt en exact op de plek waar u het hebben wilt. Vandaag voor 15.00 besteld, betekent morgen in huis.

In onze werkplaats kunnen wij alles vooraf voor u zagen en/of profileren. Dit scheelt veel tijd op de bouw. We beloven korte levertijden om uw hout en plaatmaterialen te laten gronderen of op kleur te spuiten.

Van de Pol bouw inspiratiecentrum

Wie een huis laat bouwen zal het zich ongetwijfeld afvragen: hoe ziet het er straks uit als het er eenmaal staat? En hoe maak je de keuze uit al die verschillende stenen, voegen, gevelbekleding, kozijnen, deuren en dakpannen? In het Bouw Inspiratiecentrum in Amersfoort brengen we dit in beeld. Op 1.200 vierkante meter bouwinspiratie vindt u alle mogelijkheden op het gebied van exterieur, deur en interieur, duurzaam bouwen en veilig- en comfortabel wonen. Laat u informeren en verrassen in het Van de Pol Bouw Inspiratiecentrum!

Bouw inspiratiecentrum