VELUX rewards en cashback op elektrische dakramen en lichtkoepels

VELUX rewards en cashback op elektrische dakramen en lichtkoepels


Goed nieuws! Vanaf 1 april kun jij profiteren van onze VELUX Rewards en cashbackcampagne. Maak jouw huis nog lichter en helderder met onze elektrische dakramen en lichtkoepels, en ontvang geweldige beloningen.

Gedurende de actieperiode tot 30 juni, kun je een cashback tot wel €250 claimen op geselecteerde VELUX elektrische dakramen en lichtkoepels. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw VELUX producten aanschaffen en monteren (of laten monteren) tussen 1 april en 30 juni, en vervolgens jouw cashback claimen voor 31 juli 2024. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Wacht niet langer en claim jouw cashback op de website van VELUX. Maak jouw huis klaar voor de toekomst met VELUX!

Nieuwsoverzicht

Louis 12,5 jaar en Arno 25 jaar bij Van de Pol

Vandaag mogen we het jubileum van 2 collega’s vieren bij Van de Pol Louis 12,5 jaar en Arno 25 jaar! Vandaag is Louis Breunissen alweer 12,5 jaar bij van de Pol werkzaam, na een korte periode op de kruideniersafdeling bij een supermarkt te hebben gewerkt maakte Louis de overstap naar...

Bekijk

Koningsdag gesloten

Op zaterdag 27 april zijn wij gesloten in verband met Koningsdag. Maandag 29 april staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u een fijne feestdag!    

Bekijk

Ontdek de voordelen van de Quooker

  Ontdek de Voordelen van een Quooker: Comfort en Gemak in de Keuken In de moderne keuken draait alles om gemak en efficiency. Een van de meest revolutionaire toevoegingen aan de keukenapparatuur die aan deze behoefte voldoet, is de Quooker kraan. Dit innovatieve systeem biedt niet alleen gemak, maar transformeert ook...

Bekijk