Louis 12,5 jaar en Arno 25 jaar bij Van de Pol

Louis 12,5 jaar en Arno 25 jaar bij Van de Pol


Vandaag mogen we het jubileum van 2 collega’s vieren bij Van de Pol

Louis 12,5 jaar en Arno 25 jaar!

Vandaag is Louis Breunissen alweer 12,5 jaar bij van de Pol werkzaam, na een korte periode op de kruideniersafdeling bij een supermarkt te hebben gewerkt maakte Louis de overstap naar de keuken branche en ging bij Acé keukens in Veenendaal werken. Na ongeveer 3 jaar kwam van de Pol op zijn pad en solliciteerde Louis hier op de keukenafdeling. De klik met Louis binnen het team was er gelijk en binnen afzienbare tijd zat Louis hier vol in de verkoop waarbij hij al snel het sanitair en de tegels erbij ging verkopen. En inmiddels met een behoorlijk lange ervaring een betrouwbare en stabiele factor binnen het KTS team.

 

Voor Arno is het nog wat langer geleden, dan moeten we terug naar het jaar 1999. Arno is bij ons begonnen als logistiek medewerker. In 2001 kreeg Arno een helaas een ongeluk. Terugkeren in zijn logistieke functie ging na het ongeluk helaas fysiek niet meer en Arno is toen voor 27 uur naar de balie gegaan, waar hij staan en zitten kon afwisselen en zo binnen een aantal jaren weer gelukkig weer kon opbouwen naar fulltime functie. Sinds 2021 heeft Arno de overstap gemaakt van de balie naar de verkoop en uiteindelijk ook als verkoper verantwoordelijk voor de werkplaatsorders en afhandeling.

Namens het hele team willen we Arno en Louis hartelijk bedanken voor hun inzet en harde werk gedurende al die jaren. We hopen dat we nog vele jaren aan samenwerking tegemoet gaan.

Gefeliciteerd met deze fantastische jubilea, en op naar de volgende mijlpaal!

 

Nieuwsoverzicht

VELUX rewards en cashback op elektrische dakramen en lichtkoepels

Goed nieuws! Vanaf 1 april kun jij profiteren van onze VELUX Rewards en cashbackcampagne. Maak jouw huis nog lichter en helderder met onze elektrische dakramen en lichtkoepels, en ontvang geweldige beloningen. Gedurende de actieperiode tot 30 juni, kun je een cashback tot wel €250 claimen op geselecteerde VELUX elektrische dakramen...

Bekijk

Koningsdag gesloten

Op zaterdag 27 april zijn wij gesloten in verband met Koningsdag. Maandag 29 april staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u een fijne feestdag!    

Bekijk

Ontdek de voordelen van de Quooker

  Ontdek de Voordelen van een Quooker: Comfort en Gemak in de Keuken In de moderne keuken draait alles om gemak en efficiency. Een van de meest revolutionaire toevoegingen aan de keukenapparatuur die aan deze behoefte voldoet, is de Quooker kraan. Dit innovatieve systeem biedt niet alleen gemak, maar transformeert ook...

Bekijk