Terugblik Bouw Info Dagen 2023

Terugblik Bouw Info Dagen 2023


De "Bouw Info Dagen 2023" bij Van de Pol Bouwen en Wonen in Kootwijkerbroek waren een groot succes en een bron van inspiratie voor zowel bouwprofessionals als geïnteresseerde bezoekers. Gedurende drie dagen, van 5 t/m 7 oktober, opende de deuren van Van de Pol en werd een beurstent van ruim 1600m2 opgezet om de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector te presenteren.

De eerste twee dagen stonden in het teken van de vakbeurs, gericht op bezoekers uit de bouwbranche. Het hoogtepunt was echter de open dag op 7 oktober met rondleidingen door het bedrijf, waarbij iedereen welkom was om de beurs te bezoeken en de bouwwereld van dichtbij te ervaren.

Uiteraard was er ook ruimte voor ontspanning en vermaak met heerlijke hapjes, drankjes en leuke activiteiten voor jong en oud.

Al met al waren de "Bouw Info Dagen 2023" een inspirerend en informatief evenement dat de dynamische bouwsector op de kaart heeft gezet. Bedankt aan iedereen die aanwezig was en we kijken uit naar je volgende bezoek aan Van de Pol Bouwen en Wonen in Amersfoort en Kootwijkerbroek.

Nieuwsoverzicht

Louis 12,5 jaar en Arno 25 jaar bij Van de Pol

Vandaag mogen we het jubileum van 2 collega’s vieren bij Van de Pol Louis 12,5 jaar en Arno 25 jaar! Vandaag is Louis Breunissen alweer 12,5 jaar bij van de Pol werkzaam, na een korte periode op de kruideniersafdeling bij een supermarkt te hebben gewerkt maakte Louis de overstap naar...

Bekijk

VELUX rewards en cashback op elektrische dakramen en lichtkoepels

Goed nieuws! Vanaf 1 april kun jij profiteren van onze VELUX Rewards en cashbackcampagne. Maak jouw huis nog lichter en helderder met onze elektrische dakramen en lichtkoepels, en ontvang geweldige beloningen. Gedurende de actieperiode tot 30 juni, kun je een cashback tot wel €250 claimen op geselecteerde VELUX elektrische dakramen...

Bekijk

Koningsdag gesloten

Op zaterdag 27 april zijn wij gesloten in verband met Koningsdag. Maandag 29 april staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u een fijne feestdag!    

Bekijk