Terugblik Bouw Info Dagen 2023

Terugblik Bouw Info Dagen 2023


De "Bouw Info Dagen 2023" bij Van de Pol Bouwen en Wonen in Kootwijkerbroek waren een groot succes en een bron van inspiratie voor zowel bouwprofessionals als geïnteresseerde bezoekers. Gedurende drie dagen, van 5 t/m 7 oktober, opende de deuren van Van de Pol en werd een beurstent van ruim 1600m2 opgezet om de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector te presenteren.

De eerste twee dagen stonden in het teken van de vakbeurs, gericht op bezoekers uit de bouwbranche. Het hoogtepunt was echter de open dag op 7 oktober met rondleidingen door het bedrijf, waarbij iedereen welkom was om de beurs te bezoeken en de bouwwereld van dichtbij te ervaren.

Uiteraard was er ook ruimte voor ontspanning en vermaak met heerlijke hapjes, drankjes en leuke activiteiten voor jong en oud.

Al met al waren de "Bouw Info Dagen 2023" een inspirerend en informatief evenement dat de dynamische bouwsector op de kaart heeft gezet. Bedankt aan iedereen die aanwezig was en we kijken uit naar je volgende bezoek aan Van de Pol Bouwen en Wonen in Amersfoort en Kootwijkerbroek.

Nieuwsoverzicht

Bouw Coach nr.3 - Dak en isolatie

Voor de energietransitie moet je ook het dak op… Isolatie van daken is een belangrijk onderdeel van de energie-efficiëntie van gebouwen in Nederland. Goed geïsoleerde daken kunnen helpen om de warmte binnen te houden tijdens de koude wintermaanden en de koelte binnen te houden tijdens de warme zomermaanden. Dit kan...

Bekijk

Nieuwe vrachtwagen

Vanaf vandaag kunt u onze nieuwe vrachtwagen zien rijden, een Volvo FH 12 xl geleverd door Harbers Trucks Barneveld Tevens de oplegger voorzien van nieuwe zeilen, mooie combinatie geworden, waar we hopelijk veel veilige kilometers mee gaan maken.      

Bekijk

Herlinde 12,5 jaar in dienst bij Van de Pol

Vandaag Herlinde een bloemetje overhandigd i.v.m. haar 12,5 jarig jubileum bij van de Pol! Officieel per 01-04-2023. Herlinde is de spil tussen onze klanten en de verkoop binnendienst, want Herlinde zorgt er altijd voor dat de binnenkomende telefoonlijntjes bij de juiste personen terecht komen. Daarnaast verzorgt ze samen met haar...

Bekijk