Logistiek medewerker bouwmaterialen

Van de Pol Kootwijkerbroek zoekt

Logistiek medewerker bouwmaterialen


Van de Pol Bouwen en Wonen B.V. is voor haar vestiging in Kootwijkerbroek per direct op zoek naar versterking. Het liefst begroeten we snel een logistiek medewerker die van aanpakken weet. Als logistiek medewerker voel jij je thuis in een magazijnomgeving, waar stellingen vol liggen en ook je collega's nog rondlopen en rondrijden. Bij ons komen zelf de klanten met hun bestelwagens in het magazijn! Strak sturen dus en goed opletten, maar voor jou is dat geen probleem! Met de heftruck verzamel jij in dit magazijn orders met hout en bouwmaterialen. Deze orders worden door klanten afgehaald of ze worden met de vrachtwagen weggebracht naar de eindbestemming. Jij zorgt dat de juiste materialen veilig en goed verzameld worden. Je werkt dus met je handen en met de heftruck bij deze baan.

Taken en verantwoordelijkheden

Orders picken hout en bouwmaterialen m.b.v. heftruck
Zorgt ervoor dat ons drive in magazijn goed gevuld is en dat het magazijn is opgeruimd.
Adviseren en begeleiden van klanten in het drive-in magazijn.

Wat verwachten we van jou?

MBO werk- en denkniveau.
Vaardigheid in het rijden / bedienen van een hef- of reachtruck.
Je bent nauwkeurig en hebt een enthousiaste en flexibele werkmentaliteit.
Je bent een teamplayer en klantgericht
Geen 9 tot 5 mentaliteit
Woonachtig in Kootwijkerbroek of omgeving

Met ons kun je bouwen!

Met vestigingen in Kootwijkerbroek en Amersfoort, zo’n 100 medewerkers en ruim 60 jaar ervaring is van de Pol Bouwen en Wonen uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hout en bouwmaterialen in Midden-Nederland. Van de Pol Bouwen en Wonen ademt de warmte van een familiebedrijf; onze werknemers letten niet op de klok maar op elkaar. Als team helpen we elkaar waar nodig, van directiekamer tot magazijn. Dus soms spring je even bij en stropen we allemaal de mouwen op. Bij van de Pol Bouwen en Wonen doen we het samen en is iedereen even belangrijk!

Wat kan je van ons verwachten?

Een afwisselende, zelfstandige baan met een goed salaris waarin je jezelf kunt ontplooien. Je werkt in een informeel team dat veel waarde hecht aan de onderlinge samenwerking. Van de Pol heeft prima secundaire voorwaarden en een ruim budget voor opleidingen en trainingen.

Interesse?

Wil jij ook samen met ons bouwen? Stuur je sollicitatie met CV dan naar: van de Pol Bouwen en Wonen, t.a.v. Onno Prins email o.prins@vandepol.info

 

 

Direct solliciteren

Vestiging

Van de Pol Kootwijkerbroek

Aantal uur

40 Direct solliciteren

Direct solliciteren

Vul hiernaast je gegevens in en upload je CV en motivatie om direct te solliciteren. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Volledige naam is een verplicht veld
Je woonplaats is een verplicht veld
Hoe kunnen wij je bereiken?
Hoe kunnen wij je bereiken?
.jpg, .png, .pdf, .doc en .docx zijn toegestaan. Meerdere bestanden toegestaan.
Upload een CV en motivatie.