Leerling BBL logistiek medewerker bouwmaterialen Kootwijkerbroek

Van de Pol Kootwijkerbroek zoekt

Stageplaats logistiek medewerker bouwmaterialen Kootwijkerbroek


  • Logistiek medewerker bouwmaterialen
  • Logistiek supervisor bouwmaterialen
  • Logisteiek teamleider bouwmaterialen

Aantal dagen per week in overleg
Vergoeding in overleg
Leerweg: Leerbaan (bbl)

Wat ga je doen?

's Ochtends beginnen we om iets voor half 8 met een bakje koffie en daarna aan de gang! De pauzes zijn van 09:00 uur tot 09:15 uur, van 12:00 uur tot 13:00 uur en om 14:30 tot 14:45 uur. 17:00 uur gaan we weer naar huis. Je werkt in een ploeg met ervaren jongens van 20 tot 40 jaar waarmee je samen orders bouwmaterialen klaarzet die door onze eigen auto's naar de bouw gebracht worden. We houden er hier van om met zijn allen de schouders er onder te zetten maar met natuurlijk de bijbehorende geintjes. Er zijn hier verschillende collega''s begonnen als BBL-er die hier zijn 'blijven hangen.' Dat zegt zeker iets over ons bedrijf. We werken met goede Linde-heftrucks en Hubtex-zijlader-heftrucks. 

Over welke vaardigheden beschik jij?

Wij vragen de juiste instelling zoals: SAMEN de schouders er onder! Je bent vriendelijk, klantgericht, spreekt goed Nederlands en woont in de omgeving van Kootwijkerbroek. Inzicht in logistiek is fijn, maar dat leer je gaandeweg!

Wat bieden wij als leerbedrijf?

Van de Pol Bouwen en Wonen bestaat uit 2 vestigingen, Kootwijkerbroek en Amersfoort. Er heerst bij van de Pol al jarenlang een hechte sfeer waar circa 100 mensen van 16 tot 60 jaar met elkaar samenwerken en met zijn allen de schouders eronderzetten. Binnen het bedrijf zijn voldoende doorstroommogelijkheden. Er wordt jaarlijks een bouwvakborrel, kerstborrel en een personeelsuitje georganiseerd. 

Ga voor meer informatie naar stagemarkt.

Contactpersoon:
Onno Prins 
+31342441010
o.prins@vandepol.info

Direct solliciteren

Vestiging

Van de Pol Kootwijkerbroek

Aantal uur

In overleg Direct solliciteren

Direct solliciteren

Vul hiernaast je gegevens in en upload je CV en motivatie om direct te solliciteren. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Volledige naam is een verplicht veld
Je woonplaats is een verplicht veld
Hoe kunnen wij je bereiken?
Hoe kunnen wij je bereiken?
.jpg, .png, .pdf, .doc en .docx zijn toegestaan. Meerdere bestanden toegestaan.
Upload een CV en motivatie.