Chef werkplaats machinale houtbewerking

Van de Pol Kootwijkerbroek zoekt

Chef werkplaats machinale houtbewerking


Taken en verantwoordelijkheden

Misschien ben jij wel uit het juiste hout gesneden en ben jij straks werkzaam als chef werkplaats en zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Van de Pol bouwen en Wonen is voor de vestiging in Kootwijkerbroek per direct op zoek naar versterking. Als chef werkplaats machinale houtbewerking ben je verantwoordelijk voor het leidinggeven aan het team in de werkplaats, coördineren van werkzaamheden, maar ook voor de voorbereiding. Je houdt toezicht op processen en zorgt ervoor dat ze soepel verlopen.  Je waarborgt structuur, kwaliteit, en helderheid in het werk, en hebt een rol in klantcontact en technische ondersteuning. Je controleert het voltooide werk en zorgt dat de kwaliteits-, veiligheids-, en milieuvoorschriften worden nageleefd.

Daarnaast werk je als machinaal houtbewerker en ben je verantwoordelijk voor het produceren en/of afwerken van houtproducten voor onze klanten. Voor machinaal schaafwerk kunnen zij ook bij jou terecht.

Over de functie

 • Met jouw leidinggevende kwaliteiten en technische ervaring stuur jij de werkplaats vol energie aan. Jouw hoofdtaak is, naast het meewerken in de werkplaats, het aansturen van het team. Je weet hoe je mensen kunt motiveren om hun beste beentje voor te zetten en zorgt ervoor dat de werkzaamheden op een efficiënte manier worden uitgevoerd.
 • Door heldere communicatie en een goede samenwerking zorg je voor een prettige sfeer. Het is ook belangrijk dat je jouw technische kennis goed kunt overbrengen. Naast de dagelijkse aansturing ben je verantwoordelijk voor de planning. Je zorgt ervoor dat de planning altijd optimaal is, zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden.
 • Het (zelfstandig) bedienen van houtbewerkingsmachines en/of CNC gestuurde machines;

Wat verwachten we van jou?

 • In staat een team positief aan te sturen.
 • Minimaal 1 jaar ervaring als machinaal houtbewerker of soortgelijke functie.
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve instelling.
 • Je kunt zelfstandig tekeningen lezen.
 • Je bent secuur en accuraat, komt afspraken na.
 • Je kunt goed samenwerken en je bent flexibel ingesteld.
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve instelling.
 • Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden en je bent stressbestendig.

Met ons kun je bouwen!

Met vestigingen in Kootwijkerbroek en Amersfoort, zo’n 95 medewerkers en ruim 60 jaar ervaring is van de Pol Bouwen en Wonen uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hout en bouwmaterialen in Midden-Nederland. Van de Pol Bouwen en Wonen ademt de warmte van een familiebedrijf; onze werknemers letten niet op de klok maar op elkaar. Als team helpen we elkaar waar nodig, van directiekamer tot magazijn. Dus soms spring je even bij en stropen we allemaal de mouwen op. Bij van de Pol Bouwen en Wonen doen we het samen en is iedereen even belangrijk!

Wat kan je van ons verwachten?

Een afwisselende, zelfstandige baan met een goed salaris waarin je jezelf kunt ontplooien. Je werkt in een informeel team dat veel waarde hecht aan de onderlinge samenwerking. Van de Pol heeft prima secundaire voorwaarden en een ruim budget voor opleidingen en trainingen.

Interesse?

Wil jij ook samen met ons bouwen? Stuur je sollicitatie met CV dan naar: van de Pol Bouwen en Wonen, t.a.v. Onno Prins email o.prins@vandepol.info

Soort dienstverband: Fulltime

Direct solliciteren

Vestiging

Van de Pol Kootwijkerbroek

Aantal uur

40 Direct solliciteren

Direct solliciteren

Vul hiernaast je gegevens in en upload je CV en motivatie om direct te solliciteren. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Volledige naam is een verplicht veld
Je woonplaats is een verplicht veld
Hoe kunnen wij je bereiken?
Hoe kunnen wij je bereiken?
.jpg, .png, .pdf, .doc en .docx zijn toegestaan. Meerdere bestanden toegestaan.
Upload een CV en motivatie.