Voor elke ruimte de juiste vloeroplossing

Voor elke ruimte de juiste vloeroplossing


Vloerrenovatie met Fermacell

Een mooie vloer, wie wil het niet? Een vloer moet echter niet alleen mooi zijn, maar ook degelijk. Een goede vloer is niet alleen bepalend voor de kwaliteit van de ruimte, maar zorgt ook voor verwarming, geluidsreductie en brandveiligheid. De oplossingen van Fermacell zijn niet alleen duurzaam en technisch zeer gedegen, maar ook licht, handzaam en flexibel om mee te werken.

Verhoging van het wooncomfort

Fermacell® Vloerelementen verhogen wooncomfort. De montagetijd is kort en er treedt bijna geen zaagverlies op. Bovendien zijn er geen droogtijden. Alle vervolgwerkzaamheden ten behoeve van de afwerking kunnen direct na het uitharden van de lijm worden uitgevoerd. Het geringe gewicht van de vloerelementen levert normaal gesproken geen constructieproblemen op. Fermacell® Vloerelementen zijn goed toepasbaar bij lichte vloerconstructies in de prefab-industrie voor de bouw of houtskeletbouw of bij renovaties. Voor het egaliseren van hoogteverschillen of oneffenheden in de vloerconstructie zijn diverse oplossingen leverbaar.

Lees er alles over in de nieuwste Bouwcoach

Nieuwsoverzicht

Ontdek de voordelen van de Quooker

  Ontdek de Voordelen van een Quooker: Comfort en Gemak in de Keuken In de moderne keuken draait alles om gemak en efficiency. Een van de meest revolutionaire toevoegingen aan de keukenapparatuur die aan deze behoefte voldoet, is de Quooker kraan. Dit innovatieve systeem biedt niet alleen gemak, maar transformeert ook...

Bekijk

Tweede paasdag gesloten

Let op! In verband met de paasdagen zijn wij maandag 1 april gesloten. Dinsdag staan wij weer de hele dag voor u klaar. Wij wensen u fijne paasdagen!

Bekijk

Feestelijke jubilea!

Feestelijke Jubilea bij Van de Pol: 12,5 en 25 Jaar Toewijding Gevierd! Tijdens de recente kerstborrel bij Van de Pol was er sprake van dubbele feestvreugde, aangezien we maar liefst drie gewaardeerde collega's in het zonnetje mochten zetten vanwege hun jubilea! Joost en Joram hebben beide een mijlpaal bereikt door...

Bekijk