Voegen - Een kwestie van smaak

Voegen - Een kwestie van smaak


Professionele koks brengen harmonie en verrassende smaakcomposities op het bord door ingrediënten vakkundig te combineren en met behulp van kruiden en specerijen de kleinste nuances te creëren. Zoals kruiden en specerijen de smaak van een gerecht bepalen, zo dragen voegmiddelen van PCI eraan bij voor elke woonruimte een passende kleur te vinden. In de nuance van de tegel of juist met contrast. Helemaal naar uw eigen wens.

 

 

De voegkleur beïnvloedt de uitstraling van het tegelwerk en van de ruimte. Maak gebruik van de vele kleurmogelijkheden van PCI Durapox® Premium Multicolor. En vind bij elke tegel een passende voegkleur. Dan vormen de tegel en de voeg samen één geheel, in een ruimte die voldoet aan al uw wensen. De grote keuze aan kleuren opent nieuwe creatieve mogelijkheden. Zoals ook kruiden een maaltijd afronden en een nieuwe dimensie toevoegen.

PCI Durapox® Premium Multicolor is beschikbaar in elke gewenste kleur. Creativiteit kent geen grenzen meer. Het epoxyvoegmiddel verenigt uitstekende technische eigenschappen met een onbeperkt kleurengamma om naar eigen wens kleurcombinaties te kiezen. Stem de voegkleur af op de kleur van de tegel of vind juist een contrasterende kleur. Rond het geheel af met siliconenkit PCI Silcofug® Multicolor in bijpassende kleuren.

Met de kleurenscanner PCI Colorcatch Nano of de PCI voegwaaier Multicolor kan de handelaar een professioneel kleuradvies geven.

 

Lees er alles over in de nieuwste Bouwcoach

 

Nieuwsoverzicht

Nieuwe heftrucks

Trots op onze nieuwe aanwinst!   De nieuwe heftrucks zijn gearriveerd en daar zijn we super blij mee. Geleverd door De Kruif uit Stroe. Bedankt De Kruif machines voor de topservice!    

Bekijk

Milwaukee Try-out middag!

Kom donderdag 13 juni naar de Milwaukee try-out middag bij Van de Pol in Kootwijkerbroek! Geniet van 20% korting op alle producten van Milwaukee ®. Onder het genot van een 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦 hapje en drankje kan je alle tools uitproberen!   Kom jij ook het 100 jaar bestaan van Milwaukee vieren?! Iedereen...

Bekijk

Louis 12,5 jaar en Arno 25 jaar bij Van de Pol

Vandaag mogen we het jubileum van 2 collega’s vieren bij Van de Pol Louis 12,5 jaar en Arno 25 jaar! Vandaag is Louis Breunissen alweer 12,5 jaar bij van de Pol werkzaam, na een korte periode op de kruideniersafdeling bij een supermarkt te hebben gewerkt maakte Louis de overstap naar...

Bekijk