Voegen - Een kwestie van smaak

Voegen - Een kwestie van smaak


Professionele koks brengen harmonie en verrassende smaakcomposities op het bord door ingrediënten vakkundig te combineren en met behulp van kruiden en specerijen de kleinste nuances te creëren. Zoals kruiden en specerijen de smaak van een gerecht bepalen, zo dragen voegmiddelen van PCI eraan bij voor elke woonruimte een passende kleur te vinden. In de nuance van de tegel of juist met contrast. Helemaal naar uw eigen wens.

 

 

De voegkleur beïnvloedt de uitstraling van het tegelwerk en van de ruimte. Maak gebruik van de vele kleurmogelijkheden van PCI Durapox® Premium Multicolor. En vind bij elke tegel een passende voegkleur. Dan vormen de tegel en de voeg samen één geheel, in een ruimte die voldoet aan al uw wensen. De grote keuze aan kleuren opent nieuwe creatieve mogelijkheden. Zoals ook kruiden een maaltijd afronden en een nieuwe dimensie toevoegen.

PCI Durapox® Premium Multicolor is beschikbaar in elke gewenste kleur. Creativiteit kent geen grenzen meer. Het epoxyvoegmiddel verenigt uitstekende technische eigenschappen met een onbeperkt kleurengamma om naar eigen wens kleurcombinaties te kiezen. Stem de voegkleur af op de kleur van de tegel of vind juist een contrasterende kleur. Rond het geheel af met siliconenkit PCI Silcofug® Multicolor in bijpassende kleuren.

Met de kleurenscanner PCI Colorcatch Nano of de PCI voegwaaier Multicolor kan de handelaar een professioneel kleuradvies geven.

 

Lees er alles over in de nieuwste Bouwcoach

 

Nieuwsoverzicht

VELUX rewards en cashback op elektrische dakramen en lichtkoepels

Goed nieuws! Vanaf 1 april kun jij profiteren van onze VELUX Rewards en cashbackcampagne. Maak jouw huis nog lichter en helderder met onze elektrische dakramen en lichtkoepels, en ontvang geweldige beloningen. Gedurende de actieperiode tot 30 juni, kun je een cashback tot wel €250 claimen op geselecteerde VELUX elektrische dakramen...

Bekijk

Koningsdag gesloten

Op zaterdag 27 april zijn wij gesloten in verband met Koningsdag. Maandag 29 april staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u een fijne feestdag!    

Bekijk

Ontdek de voordelen van de Quooker

  Ontdek de Voordelen van een Quooker: Comfort en Gemak in de Keuken In de moderne keuken draait alles om gemak en efficiency. Een van de meest revolutionaire toevoegingen aan de keukenapparatuur die aan deze behoefte voldoet, is de Quooker kraan. Dit innovatieve systeem biedt niet alleen gemak, maar transformeert ook...

Bekijk