Background Image

Met ons kunt u bouwen

Donderdag 26 april 2012

Van de Pol Amersfoort nu ook PROBIN


De deelnemende bedrijven binnen PROBIN zijn groothandels in ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk.

De onderscheidende marktpositie kenmerkt zich door de manier waarop de klanten worden benaderd. Aandachtspunten hierbij zijn:

  • service verlenen
  • flexibiliteit
  • meedenken met klanten
  • breed assortiment
  • snelle levering
  • goede relaties met klanten
  • marketingDe bedrijven willen met deze krachtenbundeling hun positie in de markt versterken, als samenwerkingsverband hun dienstverlening professionaliseren en de herkenbaarheid van de organisatie verbeteren. probin 'professionals voor bouw en industrie' streeft op termijn naar een landelijke dekking.

De probin-groep heeft zijn gezamenlijke productaanbod afgestemd op de behoeften van de voornaamste doelgroepen: bouwbedrijven, industriële ondernemingen en installatiebedrijven.
In elke regiovestiging is een kernassortiment van technische producten op voorraad: ruim voldoende om voor de meeste klanten als totaalleverancier op te treden.

Voor probin gelden gereedschappen, ijzerwaren, bouwbeslag, bevestigingsartikelen en machines als voornaamste productgroepen.


Het leveren van kwaliteit, zowel in producten als dienstbetoon, staat bij de bedrijven hoog in het vaandel. Alle probin -bedrijven zijn ISO 9002 gecertificeerd of verkeren in de fase van certificering.
Deskundige, meedenkende baliemedewerkers en de eigen bezorgdienst zorgen voor snelle levering van hoogwaardige producten tegen een marktconforme prijs. De samenwerking stelt de bedrijven in staat efficiënt te werken en schaalvoordelen te behalen waarvan de klanten direct profiteren.

Nieuwsoverzicht