Van de Pol Amersfoort nu ook PROBIN


De deelnemende bedrijven binnen PROBIN zijn groothandels in ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk.

De onderscheidende marktpositie kenmerkt zich door de manier waarop de klanten worden benaderd. Aandachtspunten hierbij zijn:

  • service verlenen
  • flexibiliteit
  • meedenken met klanten
  • breed assortiment
  • snelle levering
  • goede relaties met klanten
  • marketingDe bedrijven willen met deze krachtenbundeling hun positie in de markt versterken, als samenwerkingsverband hun dienstverlening professionaliseren en de herkenbaarheid van de organisatie verbeteren. probin 'professionals voor bouw en industrie' streeft op termijn naar een landelijke dekking.

De probin-groep heeft zijn gezamenlijke productaanbod afgestemd op de behoeften van de voornaamste doelgroepen: bouwbedrijven, industriële ondernemingen en installatiebedrijven.
In elke regiovestiging is een kernassortiment van technische producten op voorraad: ruim voldoende om voor de meeste klanten als totaalleverancier op te treden.

Voor probin gelden gereedschappen, ijzerwaren, bouwbeslag, bevestigingsartikelen en machines als voornaamste productgroepen.


Het leveren van kwaliteit, zowel in producten als dienstbetoon, staat bij de bedrijven hoog in het vaandel. Alle probin -bedrijven zijn ISO 9002 gecertificeerd of verkeren in de fase van certificering.
Deskundige, meedenkende baliemedewerkers en de eigen bezorgdienst zorgen voor snelle levering van hoogwaardige producten tegen een marktconforme prijs. De samenwerking stelt de bedrijven in staat efficiënt te werken en schaalvoordelen te behalen waarvan de klanten direct profiteren.

Nieuwsoverzicht

Bouw Coach nr.25 - Duurzaam en circulair bouwen

Duurzaam en circulair bouwen Circulair en duurzaam bouwen met biobased materialen staat flink in de aandacht. Waar de blik in de verduurzaming van de bouw voornamelijk gericht was op de energietransitie, verschuift dit meer en meer naar de materiaalvoorziening. In het klimaatakkoord staat dat we in 2030 een CO2-reductie van...

Bekijk

Bouw Coach nr.24 - Dak en Isolatie

Flexibel en oplossingsgericht ondernemen Wie ons ruim twee jaar geleden had voorgespiegeld hoe de markt voor bouwen en wonen, en de wereld eromheen er anno mei 2022 uit zou zien, hadden we vermoedelijk voor gek verklaard. Er is zo’n beetje een schaarste aan alles, prijzen lijken dagkoersen, de internationale logistiek...

Bekijk

Milwaukee try-out middag

Kom woensdag 18 mei naar de Milwaukee try-out middag bij Van de Pol in Kootwijkerbroek!  Geniet van 20% korting op alle producten van Milwaukee®. Onder het genot van een  GRATIS hapje en drankje kan je van 15:00 tot 19:00 uur alle tools uitproberen! 

Bekijk