Van de Pol Amersfoort nu ook PROBIN

Van de Pol Amersfoort nu ook PROBIN


De deelnemende bedrijven binnen PROBIN zijn groothandels in ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk.

De onderscheidende marktpositie kenmerkt zich door de manier waarop de klanten worden benaderd. Aandachtspunten hierbij zijn:

  • service verlenen
  • flexibiliteit
  • meedenken met klanten
  • breed assortiment
  • snelle levering
  • goede relaties met klanten
  • marketingDe bedrijven willen met deze krachtenbundeling hun positie in de markt versterken, als samenwerkingsverband hun dienstverlening professionaliseren en de herkenbaarheid van de organisatie verbeteren. probin 'professionals voor bouw en industrie' streeft op termijn naar een landelijke dekking.

De probin-groep heeft zijn gezamenlijke productaanbod afgestemd op de behoeften van de voornaamste doelgroepen: bouwbedrijven, industriële ondernemingen en installatiebedrijven.
In elke regiovestiging is een kernassortiment van technische producten op voorraad: ruim voldoende om voor de meeste klanten als totaalleverancier op te treden.

Voor probin gelden gereedschappen, ijzerwaren, bouwbeslag, bevestigingsartikelen en machines als voornaamste productgroepen.


Het leveren van kwaliteit, zowel in producten als dienstbetoon, staat bij de bedrijven hoog in het vaandel. Alle probin -bedrijven zijn ISO 9002 gecertificeerd of verkeren in de fase van certificering.
Deskundige, meedenkende baliemedewerkers en de eigen bezorgdienst zorgen voor snelle levering van hoogwaardige producten tegen een marktconforme prijs. De samenwerking stelt de bedrijven in staat efficiënt te werken en schaalvoordelen te behalen waarvan de klanten direct profiteren.

Nieuwsoverzicht

Nieuwe Bouwcoach - Renovatie en afbouw

In de eerste editie van Bouw.Coach van het nieuwe jaar besteden we traditiegetrouw aandacht aan renovatie en afbouw. Onze partners Mapei, Velux, Weekamp, Fermacell, Lux Elements, Velux Commercial, Knauf Insulation en de PCI Group presenteren stuk voor stuk een aantal nuttige innovaties binnen hun vakgebied. Opvallend is dat renovatie en...

Bekijk

Voegen - Een kwestie van smaak

Professionele koks brengen harmonie en verrassende smaakcomposities op het bord door ingrediënten vakkundig te combineren en met behulp van kruiden en specerijen de kleinste nuances te creëren. Zoals kruiden en specerijen de smaak van een gerecht bepalen, zo dragen voegmiddelen van PCI eraan bij voor elke woonruimte een passende kleur...

Bekijk

Knauf na-isolatie - Als je er toch warm bij wilt zitten deze winter

Waarom een hellend of schuin dak na isoleren? Het dak van een woning is een groot oppervlak. Warme lucht stijgt op. Dus bij een slecht geïsoleerde woning verliest de bewoner veel warmte en energie via het dak (tot wel 30%). Een schuin dak extra isoleren voorkomt onnodig energieverlies. Bij een...

Bekijk