Personeel van de Pol overhandigd waardecheque

Personeel van de Pol overhandigd waardecheque


Van de Pol Bouwen en Wonen schenkt donatie aan Make Memories Stroe en Buddy Project van het Wilhelmina Kinderziekenhuis

In navolging van de succesvolle Bouw Info Dagen, die afgelopen oktober werden georganiseerd door Van de Pol Bouwen en Wonen, heeft het bedrijf twee waarde cheques overhandigd. In samenspraak met de medewerkers werd besloten dat de extra uren die gemaakt werden niet als overuren uitbetaald zouden worden maar als donatie aan een goed doel ter beschikking gesteld worden.

Het personeel heeft ervoor gekozen om twee waarde cheques uit te reiken aan Make Memories Stroe en het Buddy Project van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. De overhandiging vond plaats in naam van het gehele personeel door Sander Kok en Edwin Brunekreef.

Buddy Project van het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Het Buddy Project van het Wilhelmina Kinderziekenhuis richt zich op de ondersteuning van ouders met ernstig zieke kinderen. Het delen van ervaringen en tips met andere ouders, in de rol van buddy's, biedt een waardevolle steun. Edwin Brunekreef overhandigde de cheque aan Alissa van Veldhuijsen, een verpleegkundige op de afdeling waar het Buddy Project actief is.

 

Make Memories Stroe

Make Memories, gevestigd in Stroe, is een non-profit organisatie die unieke herinneringen organiseert voor mensen met een ernstige ziekte. Hoewel de organisatie de ziekte niet kan genezen, streven ze ernaar om deze mensen heel even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Een lokaal initiatief dat Van de Pol en het personeel graag ondersteunen.

De cheque werd door Sander overhandigd aan twee vrijwilligers van de stichting, Melissa Hendriksen en WendyReemst.

Als Van de Pol zijn we trots op onze gezamenlijke bijdrage. Laten we samen bouwen aan Nederland! 

Nieuwsoverzicht

12,5 jaar Jubileum voor Robin!

🎉 Feestelijke Mijlpaal: Robin 12,5 Jaar bij Van de Pol! Vandaag vieren we een bijzondere mijlpaal bij Van de Pol: Robin is al 12,5 jaar bij ons in dienst! Robin zorgt ervoor dat alles in onze hal in Kootwijkerbroek op rolletjes loopt. Zijn inzet en enthousiasme maken hem een onmisbaar...

Bekijk

Nieuwe heftrucks

Trots op onze nieuwe aanwinst!   De nieuwe heftrucks zijn gearriveerd en daar zijn we super blij mee. Geleverd door De Kruif uit Stroe. Bedankt De Kruif machines voor de topservice!    

Bekijk

Milwaukee Try-out middag!

Kom donderdag 13 juni naar de Milwaukee try-out middag bij Van de Pol in Kootwijkerbroek! Geniet van 20% korting op alle producten van Milwaukee ®. Onder het genot van een 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦 hapje en drankje kan je alle tools uitproberen!   Kom jij ook het 100 jaar bestaan van Milwaukee vieren?! Iedereen...

Bekijk