Nieuwe Bouwcoach - Renovatie en afbouw

Nieuwe Bouw Coach - Renovatie en afbouw


In de eerste editie van Bouw.Coach van het nieuwe jaar besteden we traditiegetrouw aandacht aan renovatie en afbouw. Onze partners Mapei, Velux, Weekamp, Fermacell, Lux Elements, Velux Commercial, Knauf Insulation en de PCI Group presenteren stuk voor stuk een aantal nuttige innovaties binnen hun vakgebied.

Opvallend is dat renovatie en afbouw anno 2023 steeds vaker samen gaan met verduurzaming. En eigenlijk is dat niet zo gek, gezien het feit dat alle grote opgaven in Nederland uiteindelijk neerkomen op verduurzaming. De ambities waar de overheid zich op dat vlak aan gebonden heeft liegen er ook niet om: een volledig circulaire en CO2-neutrale economie in 2050. Ga er maar aan staan!

Toch is dat precies wat steeds meer partijen in de bouw aan het doen zijn: ze verleggen ieder jaar nieuwe grenzen, waardoor onze gebouwde omgeving daadwerkelijk schoner, zuiniger, groener en herbruikbaarder wordt.

De sterk gestegen prijzen van zowel grondstoffen, materialen, energie, brandstof en personeel zullen - samen met een door de hoge inflatie afgenomen consumenten­vertrouwen - in 2023 hoogstwaarschijnlijk een rem op de groei van de sector zetten. Maar de verwachtte cijfers voor 2024 laten al weer een stijgende lijn zien.

En dat is gezien de eerder aangestipte grote opgaven ook helemaal niet vreemd. Want in feite komen alle grote opgaven van deze tijd stuk voor stuk samen in één sector: de bouw. Dat is immers de enige sector die onze huizen en kantoren ook daadwerkelijk kan verduurzamen en energiezuiniger kan maken. In dat licht belooft 2023 een prachtig bouwjaar te worden vol kansen en mogelijkheden, juist voor bedrijven die actief zijn in renovatie en afbouw.

Veel leesplezier en inspiratie gewenst!

Klik hier voor de Bouw.Coach of bekijk hem hieronder

Nieuwsoverzicht

Nieuwe heftrucks

Trots op onze nieuwe aanwinst!   De nieuwe heftrucks zijn gearriveerd en daar zijn we super blij mee. Geleverd door De Kruif uit Stroe. Bedankt De Kruif machines voor de topservice!    

Bekijk

Milwaukee Try-out middag!

Kom donderdag 13 juni naar de Milwaukee try-out middag bij Van de Pol in Kootwijkerbroek! Geniet van 20% korting op alle producten van Milwaukee ®. Onder het genot van een 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦 hapje en drankje kan je alle tools uitproberen!   Kom jij ook het 100 jaar bestaan van Milwaukee vieren?! Iedereen...

Bekijk

Louis 12,5 jaar en Arno 25 jaar bij Van de Pol

Vandaag mogen we het jubileum van 2 collega’s vieren bij Van de Pol Louis 12,5 jaar en Arno 25 jaar! Vandaag is Louis Breunissen alweer 12,5 jaar bij van de Pol werkzaam, na een korte periode op de kruideniersafdeling bij een supermarkt te hebben gewerkt maakte Louis de overstap naar...

Bekijk