Nieuwe Bouwcoach - Renovatie en afbouw

Nieuwe Bouw Coach - Renovatie en afbouw


In de eerste editie van Bouw.Coach van het nieuwe jaar besteden we traditiegetrouw aandacht aan renovatie en afbouw. Onze partners Mapei, Velux, Weekamp, Fermacell, Lux Elements, Velux Commercial, Knauf Insulation en de PCI Group presenteren stuk voor stuk een aantal nuttige innovaties binnen hun vakgebied.

Opvallend is dat renovatie en afbouw anno 2023 steeds vaker samen gaan met verduurzaming. En eigenlijk is dat niet zo gek, gezien het feit dat alle grote opgaven in Nederland uiteindelijk neerkomen op verduurzaming. De ambities waar de overheid zich op dat vlak aan gebonden heeft liegen er ook niet om: een volledig circulaire en CO2-neutrale economie in 2050. Ga er maar aan staan!

Toch is dat precies wat steeds meer partijen in de bouw aan het doen zijn: ze verleggen ieder jaar nieuwe grenzen, waardoor onze gebouwde omgeving daadwerkelijk schoner, zuiniger, groener en herbruikbaarder wordt.

De sterk gestegen prijzen van zowel grondstoffen, materialen, energie, brandstof en personeel zullen - samen met een door de hoge inflatie afgenomen consumenten­vertrouwen - in 2023 hoogstwaarschijnlijk een rem op de groei van de sector zetten. Maar de verwachtte cijfers voor 2024 laten al weer een stijgende lijn zien.

En dat is gezien de eerder aangestipte grote opgaven ook helemaal niet vreemd. Want in feite komen alle grote opgaven van deze tijd stuk voor stuk samen in één sector: de bouw. Dat is immers de enige sector die onze huizen en kantoren ook daadwerkelijk kan verduurzamen en energiezuiniger kan maken. In dat licht belooft 2023 een prachtig bouwjaar te worden vol kansen en mogelijkheden, juist voor bedrijven die actief zijn in renovatie en afbouw.

Veel leesplezier en inspiratie gewenst!

Klik hier voor de Bouw.Coach of bekijk hem hieronder

Nieuwsoverzicht

Ontdek de voordelen van de Quooker

  Ontdek de Voordelen van een Quooker: Comfort en Gemak in de Keuken In de moderne keuken draait alles om gemak en efficiency. Een van de meest revolutionaire toevoegingen aan de keukenapparatuur die aan deze behoefte voldoet, is de Quooker kraan. Dit innovatieve systeem biedt niet alleen gemak, maar transformeert ook...

Bekijk

Tweede paasdag gesloten

Let op! In verband met de paasdagen zijn wij maandag 1 april gesloten. Dinsdag staan wij weer de hele dag voor u klaar. Wij wensen u fijne paasdagen!

Bekijk

Feestelijke jubilea!

Feestelijke Jubilea bij Van de Pol: 12,5 en 25 Jaar Toewijding Gevierd! Tijdens de recente kerstborrel bij Van de Pol was er sprake van dubbele feestvreugde, aangezien we maar liefst drie gewaardeerde collega's in het zonnetje mochten zetten vanwege hun jubilea! Joost en Joram hebben beide een mijlpaal bereikt door...

Bekijk