Nieuw bij Van de Pol


PVC vloeren
Sense PVC vloeren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De stabiliteit van de stroken zorgt ervoor dat deze uiterst eenvoudig te plaatsen zijn. Sense Vinylvloeren zijn gemakkelijk te reinigen, duurzaam en door de hoge warmtedoorlaatbaarheid zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling. PVC vloeren hebben een hoge reductie van het loopgeluid, wat resulteert in een fluisterstille vloer. 
De collectie Sense biedt een ruime keus uit moderne strakke decoren en klassieke rustieke decoren, evenals diverse breedtematen.

Laminaatvloeren
Tree heeft een ruime keuze aan laminaatvloeren met de uitstraling van echt hout. Bepaal zelf wat u mooi vindt, met V-groef of zonder, met houtnerf, voelbare verchroomde structuur of doorlopend decor. Door het innovatieve Megaloc kliksysteem zijn Tree laminaatvloeren snel en gemakkelijk te leggen, daarnaast zijn ze praktisch, duurzaam en onderhoudsarm.

Parketvloeren (alleen in Amersfoort)
Het assortiment Tree Parketvloeren biedt vloerdelen met verschillende kleuroliën, bewerkingen, kwaliteitselecties en breedtematen. Zo bepaalt u zelf wat het best bij uw smaak past. Parket is een natuurproduct, wat resulteert in een karakteristieke uitstraling die sfeer brengt in uw interieur. 

Alle Tree vloeren zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. 

Nieuwsoverzicht

Bouw Coach nr.25 - Duurzaam en circulair bouwen

Duurzaam en circulair bouwen Circulair en duurzaam bouwen met biobased materialen staat flink in de aandacht. Waar de blik in de verduurzaming van de bouw voornamelijk gericht was op de energietransitie, verschuift dit meer en meer naar de materiaalvoorziening. In het klimaatakkoord staat dat we in 2030 een CO2-reductie van...

Bekijk

Bouw Coach nr.24 - Dak en Isolatie

Flexibel en oplossingsgericht ondernemen Wie ons ruim twee jaar geleden had voorgespiegeld hoe de markt voor bouwen en wonen, en de wereld eromheen er anno mei 2022 uit zou zien, hadden we vermoedelijk voor gek verklaard. Er is zo’n beetje een schaarste aan alles, prijzen lijken dagkoersen, de internationale logistiek...

Bekijk

Milwaukee try-out middag

Kom woensdag 18 mei naar de Milwaukee try-out middag bij Van de Pol in Kootwijkerbroek!  Geniet van 20% korting op alle producten van Milwaukee®. Onder het genot van een  GRATIS hapje en drankje kan je van 15:00 tot 19:00 uur alle tools uitproberen! 

Bekijk