Background Image

Met ons kunt u bouwen

Maandag 07 januari 2013

Nieuw bij Van de Pol


PVC vloeren
Sense PVC vloeren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De stabiliteit van de stroken zorgt ervoor dat deze uiterst eenvoudig te plaatsen zijn. Sense Vinylvloeren zijn gemakkelijk te reinigen, duurzaam en door de hoge warmtedoorlaatbaarheid zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling. PVC vloeren hebben een hoge reductie van het loopgeluid, wat resulteert in een fluisterstille vloer. 
De collectie Sense biedt een ruime keus uit moderne strakke decoren en klassieke rustieke decoren, evenals diverse breedtematen.

Laminaatvloeren
Tree heeft een ruime keuze aan laminaatvloeren met de uitstraling van echt hout. Bepaal zelf wat u mooi vindt, met V-groef of zonder, met houtnerf, voelbare verchroomde structuur of doorlopend decor. Door het innovatieve Megaloc kliksysteem zijn Tree laminaatvloeren snel en gemakkelijk te leggen, daarnaast zijn ze praktisch, duurzaam en onderhoudsarm.

Parketvloeren (alleen in Amersfoort)
Het assortiment Tree Parketvloeren biedt vloerdelen met verschillende kleuroliĆ«n, bewerkingen, kwaliteitselecties en breedtematen. Zo bepaalt u zelf wat het best bij uw smaak past. Parket is een natuurproduct, wat resulteert in een karakteristieke uitstraling die sfeer brengt in uw interieur. 

Alle Tree vloeren zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. 

Nieuwsoverzicht