Nieuw Akoestische wandpanelen

Nieuw Akoestische wandpanelen


Stijlvol geluidsabsorberend wandpaneel in Scandinavische stijl

Fibrotech akoestisch wandpaneel is een stijlvol geluidsabsorberend wandpaneel, in Scandinavische stijl ontworpen. Dit akoestisch wandpaneel zorgt voor betere ruimteakoestiek in je huis. De houten wandpanelen zijn op de achterkant voorzien van een dikke laag gerecycled vilt. De geluidsdemping die je hiermee krijgt draagt bij aan je rust in huis.

De panelen zijn geschikt als wandbekleding maar ook als plafondbekleding. De panelen zijn verkrijgbaar tot 3 meter lang in de kleuren: Light Oak, Oiled Oak en Walnut. Zo kies je altijd de kleur die het beste aansluit bij jouw interieur.

Monteren is erg gemakkelijk. Omdat de akoestische panelen grotendeels uit hout bestaan, kunnen ze bij ontvangst een lichte houtgeur hebben. We raden dan ook aan om de wandpanelen voor montage te laten acclimatiseren.

Nieuwsoverzicht

Koningsdag gesloten

Op zaterdag 27 april zijn wij gesloten in verband met Koningsdag. Maandag 29 april staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u een fijne feestdag!    

Bekijk

Ontdek de voordelen van de Quooker

  Ontdek de Voordelen van een Quooker: Comfort en Gemak in de Keuken In de moderne keuken draait alles om gemak en efficiency. Een van de meest revolutionaire toevoegingen aan de keukenapparatuur die aan deze behoefte voldoet, is de Quooker kraan. Dit innovatieve systeem biedt niet alleen gemak, maar transformeert ook...

Bekijk

Tweede paasdag gesloten

Let op! In verband met de paasdagen zijn wij maandag 1 april gesloten. Dinsdag staan wij weer de hele dag voor u klaar. Wij wensen u fijne paasdagen!

Bekijk