LUX Elements - Verstevigde bekleding voor voorwand­installaties en Maxi-bouwpaneel

LUX Elements - Verstevigde bekleding voor voorwand­installaties en Maxi-bouwpaneel


De bekledingen voor voorwandinstallaties van LUX ELEMENTS bewijzen zich al tientallen jaren in sanitaire ruimtes onder tegelbekledingen. Sinds 2023 is er een nieuw model met geïntegreerde verstevigingsplaat dat speciaal ontwikkeld is voor mozaïek en pleister zonder lastverdelende functie.

Het nieuwe artikel TEC-VWD-PV is bekleding voor systeemvoorwandinstallaties van hardschuimmateriaal met vier boorgaten en extra, in de fabriek aangebrachte versteviging. Het product is vooral geschikt voor gebruik onder mozaïek of pleister. Door de verhoogde stabiliteit wordt eventuele beschadiging van de afwerking door belasting van de muur tegengegaan.

Universeel bruikbaar

Met zijn afmeting van 1250 x 1200 x 20 mm kan het element moeiteloos aan de individuele ruimtelijke situatie worden aangepast door het op maat te snijden.

Om aan alle oppervlakken te voldoen, werd de verstevigingsplaat enkel aan de achterkant ingebouwd. Zo blijft de voorkant vrij van onderbrekingen en naden.

Lees er alles over in de nieuwe Bouwcoach

Nieuwsoverzicht

Openingstijden bouwvak 2024

De openingstijden tijdens de bouwvak.

Bekijk

🎉Doe mee en WIN!🎉

Ben jij ook helemaal toe aan de zomer? Doe dan mee met onze zonnige Van de Pol Bouwen en Wonen zonnebrillen winactie! ☀️ Hoe kun je winnen? Haal een Van de Pol zonnebril bij onze shop in Kootwijkerbroek of Amersfoort. 😎 Maak een leuke, creatieve, grappige en/of originele foto met...

Bekijk

𝗛𝗲𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗣𝗼𝗹 𝘄𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹 𝘁𝗲𝗮𝗺!🏃‍♀️

De wandel 4 daagse is weer begonnen en deze toppers hebben gister de eerste 50 kilometer al gelopen.🎉   Van de Pol wenst jullie veel succes!🍀    

Bekijk