Knauf na-isolatie - Als je er toch warm bij wilt zitten deze winter

Knauf na-isolatie - Als je er toch warm bij wilt zitten deze winter


Waarom een hellend of schuin dak na isoleren?

Het dak van een woning is een groot oppervlak. Warme lucht stijgt op. Dus bij een slecht geïsoleerde woning verliest de bewoner veel warmte en energie via het dak (tot wel 30%).

Een schuin dak extra isoleren voorkomt onnodig energieverlies. Bij een goed geïsoleerd dak is er minder gas nodig om de woning te verwarmen. De energierekening gaat omlaag. En de woning voelt extra comfortabel aan na goede isolatie.

Een dak na isoleren via de binnenzijde is minder ingrijpend en eenvoudiger te doen dan een dak isoleren via de buitenzijde. Een dak na isoleren via de binnenkant is dan ook de meest gekozen methode. Knauf Insulation biedt hiervoor de TR 312 dakisolatie.

Met TR312 spijkerflensdekens voer je de na-isolatie van een schuin dak eenvoudig uit. Deze dakisolatie met ECOSE® Technology werkt extra prettig.

De isolatie is door het natuurlijke bindmiddel geurloos, geeft weinig stof bij het snijden en irriteert veel minder aan huid en handen. Bovendien zijn de rollen super licht en til je ze eenvoudig naar zolder.

 

 

Lees er alles over in de nieuwste Bouwcoach

Nieuwsoverzicht

VELUX rewards en cashback op elektrische dakramen en lichtkoepels

Goed nieuws! Vanaf 1 april kun jij profiteren van onze VELUX Rewards en cashbackcampagne. Maak jouw huis nog lichter en helderder met onze elektrische dakramen en lichtkoepels, en ontvang geweldige beloningen. Gedurende de actieperiode tot 30 juni, kun je een cashback tot wel €250 claimen op geselecteerde VELUX elektrische dakramen...

Bekijk

Koningsdag gesloten

Op zaterdag 27 april zijn wij gesloten in verband met Koningsdag. Maandag 29 april staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u een fijne feestdag!    

Bekijk

Ontdek de voordelen van de Quooker

  Ontdek de Voordelen van een Quooker: Comfort en Gemak in de Keuken In de moderne keuken draait alles om gemak en efficiency. Een van de meest revolutionaire toevoegingen aan de keukenapparatuur die aan deze behoefte voldoet, is de Quooker kraan. Dit innovatieve systeem biedt niet alleen gemak, maar transformeert ook...

Bekijk