Knauf na-isolatie - Als je er toch warm bij wilt zitten deze winter

Knauf na-isolatie - Als je er toch warm bij wilt zitten deze winter


Waarom een hellend of schuin dak na isoleren?

Het dak van een woning is een groot oppervlak. Warme lucht stijgt op. Dus bij een slecht geïsoleerde woning verliest de bewoner veel warmte en energie via het dak (tot wel 30%).

Een schuin dak extra isoleren voorkomt onnodig energieverlies. Bij een goed geïsoleerd dak is er minder gas nodig om de woning te verwarmen. De energierekening gaat omlaag. En de woning voelt extra comfortabel aan na goede isolatie.

Een dak na isoleren via de binnenzijde is minder ingrijpend en eenvoudiger te doen dan een dak isoleren via de buitenzijde. Een dak na isoleren via de binnenkant is dan ook de meest gekozen methode. Knauf Insulation biedt hiervoor de TR 312 dakisolatie.

Met TR312 spijkerflensdekens voer je de na-isolatie van een schuin dak eenvoudig uit. Deze dakisolatie met ECOSE® Technology werkt extra prettig.

De isolatie is door het natuurlijke bindmiddel geurloos, geeft weinig stof bij het snijden en irriteert veel minder aan huid en handen. Bovendien zijn de rollen super licht en til je ze eenvoudig naar zolder.

 

 

Lees er alles over in de nieuwste Bouwcoach

Nieuwsoverzicht

Nieuwe heftrucks

Trots op onze nieuwe aanwinst!   De nieuwe heftrucks zijn gearriveerd en daar zijn we super blij mee. Geleverd door De Kruif uit Stroe. Bedankt De Kruif machines voor de topservice!    

Bekijk

Milwaukee Try-out middag!

Kom donderdag 13 juni naar de Milwaukee try-out middag bij Van de Pol in Kootwijkerbroek! Geniet van 20% korting op alle producten van Milwaukee ®. Onder het genot van een 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦 hapje en drankje kan je alle tools uitproberen!   Kom jij ook het 100 jaar bestaan van Milwaukee vieren?! Iedereen...

Bekijk

Louis 12,5 jaar en Arno 25 jaar bij Van de Pol

Vandaag mogen we het jubileum van 2 collega’s vieren bij Van de Pol Louis 12,5 jaar en Arno 25 jaar! Vandaag is Louis Breunissen alweer 12,5 jaar bij van de Pol werkzaam, na een korte periode op de kruideniersafdeling bij een supermarkt te hebben gewerkt maakte Louis de overstap naar...

Bekijk