Knauf na-isolatie - Als je er toch warm bij wilt zitten deze winter

Knauf na-isolatie - Als je er toch warm bij wilt zitten deze winter


Waarom een hellend of schuin dak na isoleren?

Het dak van een woning is een groot oppervlak. Warme lucht stijgt op. Dus bij een slecht geïsoleerde woning verliest de bewoner veel warmte en energie via het dak (tot wel 30%).

Een schuin dak extra isoleren voorkomt onnodig energieverlies. Bij een goed geïsoleerd dak is er minder gas nodig om de woning te verwarmen. De energierekening gaat omlaag. En de woning voelt extra comfortabel aan na goede isolatie.

Een dak na isoleren via de binnenzijde is minder ingrijpend en eenvoudiger te doen dan een dak isoleren via de buitenzijde. Een dak na isoleren via de binnenkant is dan ook de meest gekozen methode. Knauf Insulation biedt hiervoor de TR 312 dakisolatie.

Met TR312 spijkerflensdekens voer je de na-isolatie van een schuin dak eenvoudig uit. Deze dakisolatie met ECOSE® Technology werkt extra prettig.

De isolatie is door het natuurlijke bindmiddel geurloos, geeft weinig stof bij het snijden en irriteert veel minder aan huid en handen. Bovendien zijn de rollen super licht en til je ze eenvoudig naar zolder.

 

 

Lees er alles over in de nieuwste Bouwcoach

Nieuwsoverzicht

Bouw Coach nr.2 - Gevel en buitenbouw

De bakens worden verzet In de huidige tijd is de gebouwschil misschien wel het belangrijkste onderdeel van een gebouw. Niet alleen moeten dak en gevel aan steeds hogere esthetische eisen voldoen, meer dan ooit moeten ze kou en warmte zowel binnen als buiten houden, afhankelijk van de weersomstandigheden of het...

Bekijk

VELUX cashback actie

Profiteer vanaf 1 maart tot en met 30 april 2023 van een cashback bij aankoop van handbediende verduisterende rolgordijnen (DKL), handbediende buitenzonweringen (MHL) of insectenhorren (ZIL)*.   Hoe kun je profiteren van de cashback: Koop de deelnemende VELUX producten aan vanaf 1 maart tot en met 30 april 2023 . Klik...

Bekijk

Efficiënter werken met vernieuwde Velux dakramen

Doe het goed, verdubbel het daglicht Maak de juiste keuze met de VELUX 2in1 Wil je inspelen op de groeiende vraag naar daglicht? Maak kennis met de VELUX 2in1 – de nieuwe standaard voor dakramen. Gemaakt voor kamers vanaf 10m2, zorgen ze eenvoudig voor de juiste hoeveelheid daglicht in één...

Bekijk