Knauf na-isolatie - Als je er toch warm bij wilt zitten deze winter

Knauf na-isolatie - Als je er toch warm bij wilt zitten deze winter


Waarom een hellend of schuin dak na isoleren?

Het dak van een woning is een groot oppervlak. Warme lucht stijgt op. Dus bij een slecht geïsoleerde woning verliest de bewoner veel warmte en energie via het dak (tot wel 30%).

Een schuin dak extra isoleren voorkomt onnodig energieverlies. Bij een goed geïsoleerd dak is er minder gas nodig om de woning te verwarmen. De energierekening gaat omlaag. En de woning voelt extra comfortabel aan na goede isolatie.

Een dak na isoleren via de binnenzijde is minder ingrijpend en eenvoudiger te doen dan een dak isoleren via de buitenzijde. Een dak na isoleren via de binnenkant is dan ook de meest gekozen methode. Knauf Insulation biedt hiervoor de TR 312 dakisolatie.

Met TR312 spijkerflensdekens voer je de na-isolatie van een schuin dak eenvoudig uit. Deze dakisolatie met ECOSE® Technology werkt extra prettig.

De isolatie is door het natuurlijke bindmiddel geurloos, geeft weinig stof bij het snijden en irriteert veel minder aan huid en handen. Bovendien zijn de rollen super licht en til je ze eenvoudig naar zolder.

 

 

Lees er alles over in de nieuwste Bouwcoach

Nieuwsoverzicht

Bouw Info Dagen 2023

Kom jij ook naar de "Bouw info dagen" bij Van de Pol in Kootwijkerbroek?! Op 5, 6 en 7 oktober openen wij onze deuren en is een beurstent ingericht. Een unieke kans om stands te bezoeken uit de bouwsector en de laatste ontwikkelingen te volgen uit de branche. Op 5...

Bekijk

De Rockpanel dealer demodagen

Kom 1 juni naar Van de Pol voor de demodagen   Wil je ook ervaren hoe makkelijk het werken is met Rockpanel gevelbekleding?   Kom dan 1 juni naar Van de Pol Bouwen en Wonen in Kootwijkerbroek en neem deel aan de “zaagwedstrijd”.   De ultieme test om te voelen hoe snel en...

Bekijk

Bouw Coach nr.3 - Dak en isolatie

Voor de energietransitie moet je ook het dak op… Isolatie van daken is een belangrijk onderdeel van de energie-efficiëntie van gebouwen in Nederland. Goed geïsoleerde daken kunnen helpen om de warmte binnen te houden tijdens de koude wintermaanden en de koelte binnen te houden tijdens de warme zomermaanden. Dit kan...

Bekijk