Geld besparen door middel van uw Weekamp voordeur!

Geld besparen door middel van uw Weekamp voordeur!


Duurzaamheid is een terugkerend thema in de huidige samenleving.

Tegenwoordig gepaard met stijgende gas- en energieprijzen, waardoor elke huizenbezitter de wens heeft om te verduurzamen waar dat mogelijk is. Uiteraard biedt Weekamp hiervoor op deurengebied ook oplossingen waar wij u graag over informeren!

Traditioneel zijn voordeuren in bestaande woningen 38 mm dik en uitgevoerd met enkel of dubbel glas. Eventuele deurpanelen zijn op het dunste punt slechts 6 á 7 mm dik en kunnen eenvoudig de koude temperaturen van buiten doorgeven naar binnen. Daarnaast is de tochtwering vaak door middel van aluminium profielen, die na verloop van tijd hun werking verliezen.

De geïsoleerde voordeur van Weekamp Deuren

Weekamp heeft geïsoleerde voordeuren in het assortiment die de kou buitenshuis houden en de warmte juist binnenshuis. Hiermee kunnen energiekosten bespaard worden. Alle voordeurmodellen van Weekamp zijn uit te voeren als geïsoleerde voordeur van 54 mm dik. In de nieuwbouw wordt deze deur al meer dan 20 jaar toegepast.

Met een geïsoleerde voordeur kiest u voor een zeer solide deur met mogelijkheden in bijvoorbeeld geïsoleerd glas. De geïsoleerde voordeur heeft een dikte van 54 mm en is uitgevoerd met een XPS isolatie. Hierdoor kan men de temperatuur in de woning beter reguleren zowel in de zomer als in de winter maanden.

Bij het vervangen van een voordeur kunt u kiezen voor deze duurzame variant. Naast comfort en veiligheid kunt u nu ook een kostenbesparing op energie realiseren bij Weekamp deuren.

 

Lees er alles over in de nieuwste Bouwcoach

Nieuwsoverzicht

Bouw Coach nr.2 - Gevel en buitenbouw

De bakens worden verzet In de huidige tijd is de gebouwschil misschien wel het belangrijkste onderdeel van een gebouw. Niet alleen moeten dak en gevel aan steeds hogere esthetische eisen voldoen, meer dan ooit moeten ze kou en warmte zowel binnen als buiten houden, afhankelijk van de weersomstandigheden of het...

Bekijk

VELUX cashback actie

Profiteer vanaf 1 maart tot en met 30 april 2023 van een cashback bij aankoop van handbediende verduisterende rolgordijnen (DKL), handbediende buitenzonweringen (MHL) of insectenhorren (ZIL)*.   Hoe kun je profiteren van de cashback: Koop de deelnemende VELUX producten aan vanaf 1 maart tot en met 30 april 2023 . Klik...

Bekijk

Efficiënter werken met vernieuwde Velux dakramen

Doe het goed, verdubbel het daglicht Maak de juiste keuze met de VELUX 2in1 Wil je inspelen op de groeiende vraag naar daglicht? Maak kennis met de VELUX 2in1 – de nieuwe standaard voor dakramen. Gemaakt voor kamers vanaf 10m2, zorgen ze eenvoudig voor de juiste hoeveelheid daglicht in één...

Bekijk