Geld besparen door middel van uw Weekamp voordeur!

Geld besparen door middel van uw Weekamp voordeur!


Duurzaamheid is een terugkerend thema in de huidige samenleving.

Tegenwoordig gepaard met stijgende gas- en energieprijzen, waardoor elke huizenbezitter de wens heeft om te verduurzamen waar dat mogelijk is. Uiteraard biedt Weekamp hiervoor op deurengebied ook oplossingen waar wij u graag over informeren!

Traditioneel zijn voordeuren in bestaande woningen 38 mm dik en uitgevoerd met enkel of dubbel glas. Eventuele deurpanelen zijn op het dunste punt slechts 6 á 7 mm dik en kunnen eenvoudig de koude temperaturen van buiten doorgeven naar binnen. Daarnaast is de tochtwering vaak door middel van aluminium profielen, die na verloop van tijd hun werking verliezen.

De geïsoleerde voordeur van Weekamp Deuren

Weekamp heeft geïsoleerde voordeuren in het assortiment die de kou buitenshuis houden en de warmte juist binnenshuis. Hiermee kunnen energiekosten bespaard worden. Alle voordeurmodellen van Weekamp zijn uit te voeren als geïsoleerde voordeur van 54 mm dik. In de nieuwbouw wordt deze deur al meer dan 20 jaar toegepast.

Met een geïsoleerde voordeur kiest u voor een zeer solide deur met mogelijkheden in bijvoorbeeld geïsoleerd glas. De geïsoleerde voordeur heeft een dikte van 54 mm en is uitgevoerd met een XPS isolatie. Hierdoor kan men de temperatuur in de woning beter reguleren zowel in de zomer als in de winter maanden.

Bij het vervangen van een voordeur kunt u kiezen voor deze duurzame variant. Naast comfort en veiligheid kunt u nu ook een kostenbesparing op energie realiseren bij Weekamp deuren.

 

Lees er alles over in de nieuwste Bouwcoach

Nieuwsoverzicht

Feestelijke jubilea!

Feestelijke Jubilea bij Van de Pol: 12,5 en 25 Jaar Toewijding Gevierd! Tijdens de recente kerstborrel bij Van de Pol was er sprake van dubbele feestvreugde, aangezien we maar liefst drie gewaardeerde collega's in het zonnetje mochten zetten vanwege hun jubilea! Joost en Joram hebben beide een mijlpaal bereikt door...

Bekijk

Personeel van de Pol overhandigd waardecheque

Van de Pol Bouwen en Wonen schenkt donatie aan Make Memories Stroe en Buddy Project van het Wilhelmina Kinderziekenhuis In navolging van de succesvolle Bouw Info Dagen, die afgelopen oktober werden georganiseerd door Van de Pol Bouwen en Wonen, heeft het bedrijf twee waarde cheques overhandigd. In samenspraak met de...

Bekijk

BouwBezorgd bus stopt

Wij hebben sinds een aantal jaren de BouwBezorgd Bus rondrijden, dit is een bus die vanuit de vestiging in Amersfoort kleine orders bezorgd. In aanvang was deze gericht op de levering van ijzerwaren maar door de jaren heen is dit veranderd in een bezorgbus van allerlei bouwmaterialen maar niet waarvoor...

Bekijk