Geld besparen door middel van uw Weekamp voordeur!

Geld besparen door middel van uw Weekamp voordeur!


Duurzaamheid is een terugkerend thema in de huidige samenleving.

Tegenwoordig gepaard met stijgende gas- en energieprijzen, waardoor elke huizenbezitter de wens heeft om te verduurzamen waar dat mogelijk is. Uiteraard biedt Weekamp hiervoor op deurengebied ook oplossingen waar wij u graag over informeren!

Traditioneel zijn voordeuren in bestaande woningen 38 mm dik en uitgevoerd met enkel of dubbel glas. Eventuele deurpanelen zijn op het dunste punt slechts 6 á 7 mm dik en kunnen eenvoudig de koude temperaturen van buiten doorgeven naar binnen. Daarnaast is de tochtwering vaak door middel van aluminium profielen, die na verloop van tijd hun werking verliezen.

De geïsoleerde voordeur van Weekamp Deuren

Weekamp heeft geïsoleerde voordeuren in het assortiment die de kou buitenshuis houden en de warmte juist binnenshuis. Hiermee kunnen energiekosten bespaard worden. Alle voordeurmodellen van Weekamp zijn uit te voeren als geïsoleerde voordeur van 54 mm dik. In de nieuwbouw wordt deze deur al meer dan 20 jaar toegepast.

Met een geïsoleerde voordeur kiest u voor een zeer solide deur met mogelijkheden in bijvoorbeeld geïsoleerd glas. De geïsoleerde voordeur heeft een dikte van 54 mm en is uitgevoerd met een XPS isolatie. Hierdoor kan men de temperatuur in de woning beter reguleren zowel in de zomer als in de winter maanden.

Bij het vervangen van een voordeur kunt u kiezen voor deze duurzame variant. Naast comfort en veiligheid kunt u nu ook een kostenbesparing op energie realiseren bij Weekamp deuren.

 

Lees er alles over in de nieuwste Bouwcoach

Nieuwsoverzicht

Openingstijden bouwvak 2024

De openingstijden tijdens de bouwvak.

Bekijk

🎉Doe mee en WIN!🎉

Ben jij ook helemaal toe aan de zomer? Doe dan mee met onze zonnige Van de Pol Bouwen en Wonen zonnebrillen winactie! ☀️ Hoe kun je winnen? Haal een Van de Pol zonnebril bij onze shop in Kootwijkerbroek of Amersfoort. 😎 Maak een leuke, creatieve, grappige en/of originele foto met...

Bekijk

𝗛𝗲𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗣𝗼𝗹 𝘄𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹 𝘁𝗲𝗮𝗺!🏃‍♀️

De wandel 4 daagse is weer begonnen en deze toppers hebben gister de eerste 50 kilometer al gelopen.🎉   Van de Pol wenst jullie veel succes!🍀    

Bekijk