Efficiënter werken met vernieuwde Velux dakramen

Efficiënter werken met vernieuwde Velux dakramen


Doe het goed, verdubbel het daglicht

Maak de juiste keuze met de VELUX 2in1

Wil je inspelen op de groeiende vraag naar daglicht? Maak kennis met de VELUX 2in1 – de nieuwe standaard voor dakramen. Gemaakt voor kamers vanaf 10m2, zorgen ze eenvoudig voor de juiste hoeveelheid daglicht in één montage. Dus maak de juiste keuze en laat dubbel zoveel daglicht binnen.

Vaste raam nu demontabel

De VELUX 2in1 heeft een demontabel vast raam voor een nog snellere en eenvoudigere montage.

Perfect voor kamers vanaf 10m2

De VELUX 2in1 is perfect voor kamers van 10m2 en groter – en zorgt voor de juiste hoeveelheid daglicht in één montage.

Wist je dat?

81% van de woningeigenaren verkiest een VELUX 2in1 boven een montage van één dakraam. Dus dubbel zoveel daglicht en tevreden klanten in één klap.

 

Meer daglicht

Het gecombineerde ontwerp en het extra slanke profiel van de VELUX 2in1 betekent dat je meer daglicht binnen kunt krijgen met één montage.

 

Eenvoudige installatie

Met twee ramen in één kozijn is de VELUX 2in1 makkelijk te installeren en worden er minder onderdelen gebruikt dan met twee enkele dakramen.

 

Meer waarde

De VELUX 2in1 is kosten-efficiënter dan twee gekoppelde dakramen, zodat woningeigenaren aanzienlijk meer waar voor hun geld krijgen.

 

Tevreden klanten

Meer daglicht zorgt voor tevreden woningeigenaren. Dus help je klanten hun kamer om te toveren en een verschil te maken in hun thuis.

 

Meer Rewards

Meer daglicht voor je klanten betekent meer Rewards! Met de VELUX 2in1 en VELUX 3in1 kun je een bonus tot maar liefst €150 per montage claimen.

 

Laat nóg meer daglicht binnen

Ontworpen voor ruimtes vanaf 15m2. De VELUX 3in1 dakramen zijn ideaal voor degenen die opzoek zijn naar meer daglicht in huis.

Verdrievoudig het daglicht

De VELUX 3in1 biedt drie keer zoveel daglicht en is ideaal voor kamers van 15m2 en groter.

 

Panoramisch zicht

De VELUX 3in1 biedt een sensationeel panoramisch uitzicht en heeft extra smalle kozijnprofielen.

 

Waar voor je geld

Bied drie dakramen in één aan voor de prijs van twee gekoppelde dakramen.

 

Meer gemak voor je klanten

Zowel de VELUX 2in1 als de VELUX 3in1 kan werken op zonne-energie, zodat een extra comfortabele bediening met één druk op de knop mogelijk wordt.

  • VELUX oplossingen op zonne-energie zijn perfect voor dakramen waar je niet bij kunt
  • Wordt geleverd met een regensensor die het dakraam automatisch sluit
  • De bediening op afstand wordt ingeschakeld via een draadloze wandschakelaar of app
  • Dankzij de motoren op zonne-energie verloopt de montage eenvoudig zonder het aanleggen van bekabeling
Nieuwsoverzicht

Bouw Info Dagen 2023

Kom jij ook naar de "Bouw info dagen" bij Van de Pol in Kootwijkerbroek?! Op 5, 6 en 7 oktober openen wij onze deuren en is een beurstent ingericht. Een unieke kans om stands te bezoeken uit de bouwsector en de laatste ontwikkelingen te volgen uit de branche. Op 5...

Bekijk

De Rockpanel dealer demodagen

Kom 1 juni naar Van de Pol voor de demodagen   Wil je ook ervaren hoe makkelijk het werken is met Rockpanel gevelbekleding?   Kom dan 1 juni naar Van de Pol Bouwen en Wonen in Kootwijkerbroek en neem deel aan de “zaagwedstrijd”.   De ultieme test om te voelen hoe snel en...

Bekijk

Bouw Coach nr.3 - Dak en isolatie

Voor de energietransitie moet je ook het dak op… Isolatie van daken is een belangrijk onderdeel van de energie-efficiëntie van gebouwen in Nederland. Goed geïsoleerde daken kunnen helpen om de warmte binnen te houden tijdens de koude wintermaanden en de koelte binnen te houden tijdens de warme zomermaanden. Dit kan...

Bekijk