BouwBezorgd bus stopt

BouwBezorgd bus stopt


Wij hebben sinds een aantal jaren de BouwBezorgd Bus rondrijden, dit is een bus die vanuit de vestiging in Amersfoort kleine orders bezorgd.

In aanvang was deze gericht op de levering van ijzerwaren maar door de jaren heen is dit veranderd in een bezorgbus van allerlei bouwmaterialen maar niet waarvoor hij eigenlijk bedoeld was.

Nu hebben wij besloten om per 1 januari te stoppen met deze bus/service, dit uit economische maar ook uit duurzame redenen.

Wij hebben in Kootwijkerbroek een bus rijden voor het bezorgen van badkamers, deuren, vloeren e.d. Dit zijn met name artikelen die niet met een vrachtwagen/kooiaap bezorgt kunnen worden omdat deze binnen neergezet moeten worden. 

Deze bus rijd tot op heden tussen de 20 en 30 uur per week. Dit zullen wij, door het wegvallen van de BouwBezorgdbus, uitbreiden naar 40 uur zodat wij orders die hiervoor geschikt zijn hiermee kunnen bezorgen.

U als klant moet echter wel rekening houden met onze logistieke regels en planning:

  • Een franco bedrag van €500,- ; 
  • Besteld voor 12 uur, de volgende dag geleverd;
  • Tijdsleveringen e.d.

Hopende u hiermee van voldoende informatie te hebben voorzien.

Nieuwsoverzicht

Nieuwe heftrucks

Trots op onze nieuwe aanwinst!   De nieuwe heftrucks zijn gearriveerd en daar zijn we super blij mee. Geleverd door De Kruif uit Stroe. Bedankt De Kruif machines voor de topservice!    

Bekijk

Milwaukee Try-out middag!

Kom donderdag 13 juni naar de Milwaukee try-out middag bij Van de Pol in Kootwijkerbroek! Geniet van 20% korting op alle producten van Milwaukee ®. Onder het genot van een 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦 hapje en drankje kan je alle tools uitproberen!   Kom jij ook het 100 jaar bestaan van Milwaukee vieren?! Iedereen...

Bekijk

Louis 12,5 jaar en Arno 25 jaar bij Van de Pol

Vandaag mogen we het jubileum van 2 collega’s vieren bij Van de Pol Louis 12,5 jaar en Arno 25 jaar! Vandaag is Louis Breunissen alweer 12,5 jaar bij van de Pol werkzaam, na een korte periode op de kruideniersafdeling bij een supermarkt te hebben gewerkt maakte Louis de overstap naar...

Bekijk