BouwBezorgd bus stopt

BouwBezorgd bus stopt


Wij hebben sinds een aantal jaren de BouwBezorgd Bus rondrijden, dit is een bus die vanuit de vestiging in Amersfoort kleine orders bezorgd.

In aanvang was deze gericht op de levering van ijzerwaren maar door de jaren heen is dit veranderd in een bezorgbus van allerlei bouwmaterialen maar niet waarvoor hij eigenlijk bedoeld was.

Nu hebben wij besloten om per 1 januari te stoppen met deze bus/service, dit uit economische maar ook uit duurzame redenen.

Wij hebben in Kootwijkerbroek een bus rijden voor het bezorgen van badkamers, deuren, vloeren e.d. Dit zijn met name artikelen die niet met een vrachtwagen/kooiaap bezorgt kunnen worden omdat deze binnen neergezet moeten worden. 

Deze bus rijd tot op heden tussen de 20 en 30 uur per week. Dit zullen wij, door het wegvallen van de BouwBezorgdbus, uitbreiden naar 40 uur zodat wij orders die hiervoor geschikt zijn hiermee kunnen bezorgen.

U als klant moet echter wel rekening houden met onze logistieke regels en planning:

  • Een franco bedrag van €500,- ; 
  • Besteld voor 12 uur, de volgende dag geleverd;
  • Tijdsleveringen e.d.

Hopende u hiermee van voldoende informatie te hebben voorzien.

Nieuwsoverzicht

Openingstijden bouwvak 2024

De openingstijden tijdens de bouwvak.

Bekijk

🎉Doe mee en WIN!🎉

Ben jij ook helemaal toe aan de zomer? Doe dan mee met onze zonnige Van de Pol Bouwen en Wonen zonnebrillen winactie! ☀️ Hoe kun je winnen? Haal een Van de Pol zonnebril bij onze shop in Kootwijkerbroek of Amersfoort. 😎 Maak een leuke, creatieve, grappige en/of originele foto met...

Bekijk

𝗛𝗲𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗣𝗼𝗹 𝘄𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹 𝘁𝗲𝗮𝗺!🏃‍♀️

De wandel 4 daagse is weer begonnen en deze toppers hebben gister de eerste 50 kilometer al gelopen.🎉   Van de Pol wenst jullie veel succes!🍀    

Bekijk