BouwBezorgd bus stopt

BouwBezorgd bus stopt


Wij hebben sinds een aantal jaren de BouwBezorgd Bus rondrijden, dit is een bus die vanuit de vestiging in Amersfoort kleine orders bezorgd.

In aanvang was deze gericht op de levering van ijzerwaren maar door de jaren heen is dit veranderd in een bezorgbus van allerlei bouwmaterialen maar niet waarvoor hij eigenlijk bedoeld was.

Nu hebben wij besloten om per 1 januari te stoppen met deze bus/service, dit uit economische maar ook uit duurzame redenen.

Wij hebben in Kootwijkerbroek een bus rijden voor het bezorgen van badkamers, deuren, vloeren e.d. Dit zijn met name artikelen die niet met een vrachtwagen/kooiaap bezorgt kunnen worden omdat deze binnen neergezet moeten worden. 

Deze bus rijd tot op heden tussen de 20 en 30 uur per week. Dit zullen wij, door het wegvallen van de BouwBezorgdbus, uitbreiden naar 40 uur zodat wij orders die hiervoor geschikt zijn hiermee kunnen bezorgen.

U als klant moet echter wel rekening houden met onze logistieke regels en planning:

  • Een franco bedrag van €500,- ; 
  • Besteld voor 12 uur, de volgende dag geleverd;
  • Tijdsleveringen e.d.

Hopende u hiermee van voldoende informatie te hebben voorzien.

Nieuwsoverzicht

Feestelijke jubilea!

Feestelijke Jubilea bij Van de Pol: 12,5 en 25 Jaar Toewijding Gevierd! Tijdens de recente kerstborrel bij Van de Pol was er sprake van dubbele feestvreugde, aangezien we maar liefst drie gewaardeerde collega's in het zonnetje mochten zetten vanwege hun jubilea! Joost en Joram hebben beide een mijlpaal bereikt door...

Bekijk

Personeel van de Pol overhandigd waardecheque

Van de Pol Bouwen en Wonen schenkt donatie aan Make Memories Stroe en Buddy Project van het Wilhelmina Kinderziekenhuis In navolging van de succesvolle Bouw Info Dagen, die afgelopen oktober werden georganiseerd door Van de Pol Bouwen en Wonen, heeft het bedrijf twee waarde cheques overhandigd. In samenspraak met de...

Bekijk

Terugblik Bouw Info Dagen 2023

De "Bouw Info Dagen 2023" bij Van de Pol Bouwen en Wonen in Kootwijkerbroek waren een groot succes en een bron van inspiratie voor zowel bouwprofessionals als geïnteresseerde bezoekers. Gedurende drie dagen, van 5 t/m 7 oktober, opende de deuren van Van de Pol en werd een beurstent van ruim...

Bekijk