Background Image

Met ons kunt u bouwen

Bouw Coach nr.24 - Dak en Isolatie


Flexibel en oplossingsgericht ondernemen

Wie ons ruim twee jaar geleden had voorgespiegeld hoe de markt voor bouwen en wonen, en de wereld eromheen er anno mei 2022 uit zou zien, hadden we vermoedelijk voor gek verklaard. Er is zo’n beetje een schaarste aan alles, prijzen lijken dagkoersen, de internationale logistiek is een schaakspel op hoog niveau geworden en vakmensen vinden, die hard nodig zijn om al deze processen te begeleiden, is als zoeken naar een naald in een hooiberg.

De huidige markt vraagt om creativiteit van mensen, maar ook geduld, begrip en meedenken. Samen oplossingen creëren. Daarom is dit meer dan ooit een tijd om niet alleen onze klanten, maar ook onze leveranciers en medewerkers te koesteren. Het is een tijd van samenwerking; samen met medewerkers, klanten en leveranciers. Zodat we samen mooie dingen kunnen blijven maken.

En zo maken wij, 8 zelfstandige bouwleveranciers, samen alweer enkele jaren dit prachtige Bouw.coach Magazine. Wist u dat u de Bouw.coach ook via Social media kunt volgen? Via onderstaande Social media links is dat snel geregeld.

In deze editie van de Bouw.coach staan Dak en Isolatie centraal. Met volop aandacht voor duurzame oplossingen en bijzondere innovaties.

Veel leesplezier!

Klik hier voor de Bouw.coach nr.24 of bekijk hem hieronder