Bouw Coach nr.23 - Gevel en Buitenbouw

Bouw Coach nr.23 - Gevel en Buitenbouw


Business as usual?

Covid 19 hield de wereld twee jaar in haar greep. Gelukkig lijkt dit op zijn retour en geven de maatregelen ons weer ruimte om het gewone leven weer op te pakken. Waarschijnlijk was u hier ook aan toe. Eindelijk zaken weer als vanouds.

Niets bleek echter minder waar, want de inval van Rusland in Oekraïne deed de (Europese) wereld opnieuw op haar grondvesten schudden. Deze oorlog brengt veel leed met zich mee, vooral voor de inwoners van Oekraïne. Een situatie waarin ieder persoonlijk moet afwegen hoe hij/zij zich hiertoe verhoudt en wat je bijdrage kan of moet zijn om leed te verzachten. De oorlogssituatie heeft onvermijdelijk gevolgen voor onze markt en de beschikbaarheid van producten. Op moment van schrijven is nog niet duidelijk wat dit precies gaat betekenen, maar schaarste en hoge prijzen zijn te verwachten. Zowel Rusland als Oekraïne zijn belangrijke leveranciers van hout- en plaatmaterialen.

Tegen de achtergrond van deze gebeurtenissen hebben wij samen met onze partners weer een Bouw.coach vol nuttige informatie samengesteld. Met als doel u op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen en u te helpen bij de invulling van mooie projecten voor tevreden klanten.

Business as usual dus? Enerzijds wel. Gezamenlijk hebben wij de verantwoordelijkheid om ons werk zo goed mogelijk te doen en we hebben geen directe invloed op de oorlogssituatie. Tegelijk doen we dit in het besef dat vrede en vrijheid betrekkelijke begrippen zijn als het eraan ontbreekt. Tegen deze achtergrond hebben we weer een goede uitgave geprobeerd te maken en hopen we dat er snel een einde komt aan deze onzinnige situatie.

Klik hier voor de Bouw.coach nr.23 of bekijk hem hieronder

Nieuwsoverzicht

Terugblik Bouw Info Dagen 2023

De "Bouw Info Dagen 2023" bij Van de Pol Bouwen en Wonen in Kootwijkerbroek waren een groot succes en een bron van inspiratie voor zowel bouwprofessionals als geïnteresseerde bezoekers. Gedurende drie dagen, van 5 t/m 7 oktober, opende de deuren van Van de Pol en werd een beurstent van ruim...

Bekijk

Bouw Coach nr.3 - Dak en isolatie

Voor de energietransitie moet je ook het dak op… Isolatie van daken is een belangrijk onderdeel van de energie-efficiëntie van gebouwen in Nederland. Goed geïsoleerde daken kunnen helpen om de warmte binnen te houden tijdens de koude wintermaanden en de koelte binnen te houden tijdens de warme zomermaanden. Dit kan...

Bekijk

Nieuwe vrachtwagen

Vanaf vandaag kunt u onze nieuwe vrachtwagen zien rijden, een Volvo FH 12 xl geleverd door Harbers Trucks Barneveld Tevens de oplegger voorzien van nieuwe zeilen, mooie combinatie geworden, waar we hopelijk veel veilige kilometers mee gaan maken.      

Bekijk