Bouw Coach nr.21 - Isolatie & Brandwerendheid

Bouw Coach nr.21 - Isolatie & Brandwerendheid


Samen staan we sterk

Voor u ligt alweer de laatste Bouw.coach van dit jaar. In bijna alle opzichten was ook 2021 weer een hectisch jaar met de nodige uitdagingen. Een jaar van veel hollen en weinig stilstaan. Een jaar dat van ons allemaal weer flexibiliteit en veerkracht vereiste. Op maatschappelijk gebied staan we nog altijd voor complexe vraagstukken. Onze samenleving lijkt verder te verharden en mensen komen vaker tegenover elkaar, in plaats van naast elkaar te staan.

Ook in de bouwwereld worden we nog steeds geconfronteerd met uitdagingen. Beschikbaarheid en daarmee gepaard gaande prijsontwikkelingen zijn voorlopig nog niet optimaal. Daardoor blijft plannen, calculeren en uitvoeren lastig.

Wat 2021 in ieder geval heeft bewezen, is dat we juist door samen te werken de problematiek in onze branche prima het hoofd kunnen bieden. Langdurige partnerships met onze toeleveranciers hebben ervoor gezorgd dat alle Sakol leden hun klanten prima hebben kunnen bedienen. Deze samenwerking staat bij Sakol dan ook hoog in het vaandel!

De komende feestdagen staan weer in het teken van familie, warmte en geborgenheid. Het kan dan bijna geen toeval zijn dat deze editie van de Bouw.coach het thema ‘Isolatie en Brandwerendheid’ heeft gekregen. Wij hopen dat het u als lezer weer inspireert om samen de wereld om ons heen weer een stukje comfortabeler en veiliger maken.

Behalve veel leesplezier wensen we u namens alle Sakol leden en hun medewerkers hele fijne Kerstdagen toe, en uiteraard een gezond en voorspoedig 2022! 

Klik hier voor de Bouw.coach nr.21 of bekijk hem hieronder

Nieuwsoverzicht

Ontdek de voordelen van de Quooker

  Ontdek de Voordelen van een Quooker: Comfort en Gemak in de Keuken In de moderne keuken draait alles om gemak en efficiency. Een van de meest revolutionaire toevoegingen aan de keukenapparatuur die aan deze behoefte voldoet, is de Quooker kraan. Dit innovatieve systeem biedt niet alleen gemak, maar transformeert ook...

Bekijk

Tweede paasdag gesloten

Let op! In verband met de paasdagen zijn wij maandag 1 april gesloten. Dinsdag staan wij weer de hele dag voor u klaar. Wij wensen u fijne paasdagen!

Bekijk

Feestelijke jubilea!

Feestelijke Jubilea bij Van de Pol: 12,5 en 25 Jaar Toewijding Gevierd! Tijdens de recente kerstborrel bij Van de Pol was er sprake van dubbele feestvreugde, aangezien we maar liefst drie gewaardeerde collega's in het zonnetje mochten zetten vanwege hun jubilea! Joost en Joram hebben beide een mijlpaal bereikt door...

Bekijk