Background Image

Met ons kunt u bouwen

Bouw Coach nr.21 - Isolatie & Brandwerendheid


Samen staan we sterk

Voor u ligt alweer de laatste Bouw.coach van dit jaar. In bijna alle opzichten was ook 2021 weer een hectisch jaar met de nodige uitdagingen. Een jaar van veel hollen en weinig stilstaan. Een jaar dat van ons allemaal weer flexibiliteit en veerkracht vereiste. Op maatschappelijk gebied staan we nog altijd voor complexe vraagstukken. Onze samenleving lijkt verder te verharden en mensen komen vaker tegenover elkaar, in plaats van naast elkaar te staan.

Ook in de bouwwereld worden we nog steeds geconfronteerd met uitdagingen. Beschikbaarheid en daarmee gepaard gaande prijsontwikkelingen zijn voorlopig nog niet optimaal. Daardoor blijft plannen, calculeren en uitvoeren lastig.

Wat 2021 in ieder geval heeft bewezen, is dat we juist door samen te werken de problematiek in onze branche prima het hoofd kunnen bieden. Langdurige partnerships met onze toeleveranciers hebben ervoor gezorgd dat alle Sakol leden hun klanten prima hebben kunnen bedienen. Deze samenwerking staat bij Sakol dan ook hoog in het vaandel!

De komende feestdagen staan weer in het teken van familie, warmte en geborgenheid. Het kan dan bijna geen toeval zijn dat deze editie van de Bouw.coach het thema ‘Isolatie en Brandwerendheid’ heeft gekregen. Wij hopen dat het u als lezer weer inspireert om samen de wereld om ons heen weer een stukje comfortabeler en veiliger maken.

Behalve veel leesplezier wensen we u namens alle Sakol leden en hun medewerkers hele fijne Kerstdagen toe, en uiteraard een gezond en voorspoedig 2022! 

Klik hier voor de Bouw.coach nr.21 of bekijk hem hieronder