Bouw Coach nr.20 - Bouwpartner Special

Bouw Coach nr.20 - Bouwpartner Special


Partnerschap onmisbaar in deze tijd

Als wij over onze bouwpartners spreken, dan hebben we het niet simpelweg over de producenten en leveranciers die onze vestigingen bevoorraden met bouw- en houtmaterialen. Voor ons gaat een partnerschap veel verder.

Zo voeren we traditioneel jaargesprekken in het najaar; een periode waarin we met het grootste deel van onze leveranciers om de tafel gaan zitten om afspraken te maken over de samenwerking in het komende jaar. En dit jaar zijn die gesprekken belangrijker dan ooit tevoren. De oplopende levertijden en tekorten, en daarmee de oplopende prijzen zijn niemand ontgaan. En als we het hebben over tekorten dan gaat het niet alleen over een tekort aan materialen, maar ook tekort aan arbeidskrachten, uitdagingen in de logistiek en meer. Dat vraagt niet alleen om creatief ondernemerschap, maar ook om investeren in goede zakelijke relaties waarin je elkaar vertrouwen geeft door te zeggen wat je doet, en te doen wat je zegt.

In deze Bouwpartner Special laten we diverse bouwleveranciers aan het woord, allen vanuit hun eigen expertise. Verrijk je kennis, en lees o.a. over de geschikte ondergrond voor de verwerking van EPDM, over de ontwikkeling van zeer duurzaam lijstwerk, over hoe je met isolatietechnieken koudebruggen opheft en over de brede toepassingen van staalbouw. Dit is slechts een selectie uit de onderwerpen.

Klik hier voor de Bouw.coach nr.20 of bekijk hem hieronder

Nieuwsoverzicht

VELUX rewards en cashback op elektrische dakramen en lichtkoepels

Goed nieuws! Vanaf 1 april kun jij profiteren van onze VELUX Rewards en cashbackcampagne. Maak jouw huis nog lichter en helderder met onze elektrische dakramen en lichtkoepels, en ontvang geweldige beloningen. Gedurende de actieperiode tot 30 juni, kun je een cashback tot wel €250 claimen op geselecteerde VELUX elektrische dakramen...

Bekijk

Koningsdag gesloten

Op zaterdag 27 april zijn wij gesloten in verband met Koningsdag. Maandag 29 april staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u een fijne feestdag!    

Bekijk

Ontdek de voordelen van de Quooker

  Ontdek de Voordelen van een Quooker: Comfort en Gemak in de Keuken In de moderne keuken draait alles om gemak en efficiency. Een van de meest revolutionaire toevoegingen aan de keukenapparatuur die aan deze behoefte voldoet, is de Quooker kraan. Dit innovatieve systeem biedt niet alleen gemak, maar transformeert ook...

Bekijk