Bouw Coach nr.20 - Bouwpartner Special


Partnerschap onmisbaar in deze tijd

Als wij over onze bouwpartners spreken, dan hebben we het niet simpelweg over de producenten en leveranciers die onze vestigingen bevoorraden met bouw- en houtmaterialen. Voor ons gaat een partnerschap veel verder.

Zo voeren we traditioneel jaargesprekken in het najaar; een periode waarin we met het grootste deel van onze leveranciers om de tafel gaan zitten om afspraken te maken over de samenwerking in het komende jaar. En dit jaar zijn die gesprekken belangrijker dan ooit tevoren. De oplopende levertijden en tekorten, en daarmee de oplopende prijzen zijn niemand ontgaan. En als we het hebben over tekorten dan gaat het niet alleen over een tekort aan materialen, maar ook tekort aan arbeidskrachten, uitdagingen in de logistiek en meer. Dat vraagt niet alleen om creatief ondernemerschap, maar ook om investeren in goede zakelijke relaties waarin je elkaar vertrouwen geeft door te zeggen wat je doet, en te doen wat je zegt.

In deze Bouwpartner Special laten we diverse bouwleveranciers aan het woord, allen vanuit hun eigen expertise. Verrijk je kennis, en lees o.a. over de geschikte ondergrond voor de verwerking van EPDM, over de ontwikkeling van zeer duurzaam lijstwerk, over hoe je met isolatietechnieken koudebruggen opheft en over de brede toepassingen van staalbouw. Dit is slechts een selectie uit de onderwerpen.

Klik hier voor de Bouw.coach nr.20 of bekijk hem hieronder

Nieuwsoverzicht

Bouw Coach nr.25 - Duurzaam en circulair bouwen

Duurzaam en circulair bouwen Circulair en duurzaam bouwen met biobased materialen staat flink in de aandacht. Waar de blik in de verduurzaming van de bouw voornamelijk gericht was op de energietransitie, verschuift dit meer en meer naar de materiaalvoorziening. In het klimaatakkoord staat dat we in 2030 een CO2-reductie van...

Bekijk

Bouw Coach nr.24 - Dak en Isolatie

Flexibel en oplossingsgericht ondernemen Wie ons ruim twee jaar geleden had voorgespiegeld hoe de markt voor bouwen en wonen, en de wereld eromheen er anno mei 2022 uit zou zien, hadden we vermoedelijk voor gek verklaard. Er is zo’n beetje een schaarste aan alles, prijzen lijken dagkoersen, de internationale logistiek...

Bekijk

Milwaukee try-out middag

Kom woensdag 18 mei naar de Milwaukee try-out middag bij Van de Pol in Kootwijkerbroek!  Geniet van 20% korting op alle producten van Milwaukee®. Onder het genot van een  GRATIS hapje en drankje kan je van 15:00 tot 19:00 uur alle tools uitproberen! 

Bekijk