Bouw Coach nr.20 - Bouwpartner Special

Bouw Coach nr.20 - Bouwpartner Special


Partnerschap onmisbaar in deze tijd

Als wij over onze bouwpartners spreken, dan hebben we het niet simpelweg over de producenten en leveranciers die onze vestigingen bevoorraden met bouw- en houtmaterialen. Voor ons gaat een partnerschap veel verder.

Zo voeren we traditioneel jaargesprekken in het najaar; een periode waarin we met het grootste deel van onze leveranciers om de tafel gaan zitten om afspraken te maken over de samenwerking in het komende jaar. En dit jaar zijn die gesprekken belangrijker dan ooit tevoren. De oplopende levertijden en tekorten, en daarmee de oplopende prijzen zijn niemand ontgaan. En als we het hebben over tekorten dan gaat het niet alleen over een tekort aan materialen, maar ook tekort aan arbeidskrachten, uitdagingen in de logistiek en meer. Dat vraagt niet alleen om creatief ondernemerschap, maar ook om investeren in goede zakelijke relaties waarin je elkaar vertrouwen geeft door te zeggen wat je doet, en te doen wat je zegt.

In deze Bouwpartner Special laten we diverse bouwleveranciers aan het woord, allen vanuit hun eigen expertise. Verrijk je kennis, en lees o.a. over de geschikte ondergrond voor de verwerking van EPDM, over de ontwikkeling van zeer duurzaam lijstwerk, over hoe je met isolatietechnieken koudebruggen opheft en over de brede toepassingen van staalbouw. Dit is slechts een selectie uit de onderwerpen.

Klik hier voor de Bouw.coach nr.20 of bekijk hem hieronder

Nieuwsoverzicht

Terugblik Bouw Info Dagen 2023

De "Bouw Info Dagen 2023" bij Van de Pol Bouwen en Wonen in Kootwijkerbroek waren een groot succes en een bron van inspiratie voor zowel bouwprofessionals als geïnteresseerde bezoekers. Gedurende drie dagen, van 5 t/m 7 oktober, opende de deuren van Van de Pol en werd een beurstent van ruim...

Bekijk

Bouw Coach nr.3 - Dak en isolatie

Voor de energietransitie moet je ook het dak op… Isolatie van daken is een belangrijk onderdeel van de energie-efficiëntie van gebouwen in Nederland. Goed geïsoleerde daken kunnen helpen om de warmte binnen te houden tijdens de koude wintermaanden en de koelte binnen te houden tijdens de warme zomermaanden. Dit kan...

Bekijk

Nieuwe vrachtwagen

Vanaf vandaag kunt u onze nieuwe vrachtwagen zien rijden, een Volvo FH 12 xl geleverd door Harbers Trucks Barneveld Tevens de oplegger voorzien van nieuwe zeilen, mooie combinatie geworden, waar we hopelijk veel veilige kilometers mee gaan maken.      

Bekijk