Bouw Coach nr.2 - Gevel en buitenbouw

Bouw Coach nr.2 - Gevel en buitenbouw


De bakens worden verzet

In de huidige tijd is de gebouwschil misschien wel het belangrijkste onderdeel van een gebouw. Niet alleen moeten dak en gevel aan steeds hogere esthetische eisen voldoen, meer dan ooit moeten ze kou en warmte zowel binnen als buiten houden, afhankelijk van de weersomstandigheden of het seizoen. Zowel de energiecrisis als de oorlog in Oekraïne hebben ons nog meer doen beseffen dat we energie moeten besparen. En dat begint bij het weren van de elementen: ofwel de buitengevel en het dak.

In deze tweede editie van Bouw.Coach in 2023 daarom uitgebreide verhalen van onze partners of hun innovatieve oplossingen, slimme ontwikkelingen en de stappen die zij richting een duurzame en circulaire bouw zetten. Zowel Plastica, Velux, Siniat , Cantillana, Rockpanel, Morgo Folietechniek, Rockwool, Trespa, Skantrae, Cedral/Equitone als Fetim laten in dit nummer zien dat ze bepaald niet stilzitten en gevel- en buitenbouw naar een hoger plan tillen.

In een tijd dat veel bouwprojecten stilvallen of forse vertraging oplopen door onder andere de strenge stikstofregels, maar zeker ook door oplopende levertijden, hogere prijzen en een almaar toenemend personeelstekorten zijn er ook genoeg zaken die wel goed gaan. Wie in de afgelopen maand, na jaren afwezigheid, weer rondliep op de Bouwbeurs in Utrecht zag en voelde hoe de sector de blik vooruit richt en met bijvoorbeeld emissieloos werken, digitalisering en prefab de bakens verzet. Ook deze Bouw.Coach is daarvan het bewijs.

Veel leesplezier en inspiratie gewenst!

Lees hem hier

Nieuwsoverzicht

VELUX rewards en cashback op elektrische dakramen en lichtkoepels

Goed nieuws! Vanaf 1 april kun jij profiteren van onze VELUX Rewards en cashbackcampagne. Maak jouw huis nog lichter en helderder met onze elektrische dakramen en lichtkoepels, en ontvang geweldige beloningen. Gedurende de actieperiode tot 30 juni, kun je een cashback tot wel €250 claimen op geselecteerde VELUX elektrische dakramen...

Bekijk

Koningsdag gesloten

Op zaterdag 27 april zijn wij gesloten in verband met Koningsdag. Maandag 29 april staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u een fijne feestdag!    

Bekijk

Ontdek de voordelen van de Quooker

  Ontdek de Voordelen van een Quooker: Comfort en Gemak in de Keuken In de moderne keuken draait alles om gemak en efficiency. Een van de meest revolutionaire toevoegingen aan de keukenapparatuur die aan deze behoefte voldoet, is de Quooker kraan. Dit innovatieve systeem biedt niet alleen gemak, maar transformeert ook...

Bekijk