Bouw Coach nr.19 - Interieur


60 JAAR INSPIRATIE EN INNOVATIE

Met een geschiedenis die begint in de jaren zestig heeft Van de Pol Bouwen & Wonen het interieur zien veranderen. En vooral zien verbeteren, want nieuwe ontwikkelingen hebben we in Kootwijkerbroek en Amersfoort altijd verwelkomd.

Zo voldoet elk interieur aan de eisen, behoeften en wensen van deze tijd. Toen Job van de Pol in 1961 zijn bedrijf startte, was het de tijd van woningnood dus in Nederland werd veel en in hoog tempo gebouwd. Kozijnen waren doorgaans van vurenhout, isolatie was niet belangrijk en enkel glas was heel normaal. Het was de tijd dat we massaal gebruik gingen maken van goedkoop gas om te koken en verwarmen en als we een badkamer hadden, dan maakten we daar gebruik van een lavet.

TIJDEN VERANDEREN

Bij Van de Pol vindt u tegenwoordig geen lavet, maar wel modern sanitair en badkamers die van alle eigentijdse gemakken zijn voorzien. Of het nu gaat om een strak design of een warme uitstraling, onze badkamers zijn van de hoogste kwaliteit. Ter inspiratie zijn ze bovendien te zien in onze showroom. Onze showroom biedt volop interieur inspiratie als het gaat om badkamers en keukens, maar ook om deuren, hang- en sluitwerk, vloeren, tegels en schuifwanden. Van al deze producten hebben wij een groot en gevarieerd aanbod op voorraad van vooraanstaande leveranciers. Het jaren zestig interieur behoort niet alleen in uitstraling tot het verre verleden, maar ook in kwaliteit. Innovatieve afwerkings- en isolatiematerialen zorgen voor rust en comfort in elke woning. Bij Van de Pol Bouwen & Wonen vindt u wat u zoekt. Al behoort het enkel glas uit de jaren zestig tot het verleden. Liever laten we u onze innovatieve daglichtsystemen zien.

 * De Bouw.coach is een periodieke uitgave van Sakol. Het toonaangevende samenwerkingsverband tussen bouw- en houtgroothandelaren in Nederland.

Klik hier voor de Bouw.coach nr.19 of bekijk hem hieronder

Nieuwsoverzicht

Bouw Coach nr.25 - Duurzaam en circulair bouwen

Duurzaam en circulair bouwen Circulair en duurzaam bouwen met biobased materialen staat flink in de aandacht. Waar de blik in de verduurzaming van de bouw voornamelijk gericht was op de energietransitie, verschuift dit meer en meer naar de materiaalvoorziening. In het klimaatakkoord staat dat we in 2030 een CO2-reductie van...

Bekijk

Bouw Coach nr.24 - Dak en Isolatie

Flexibel en oplossingsgericht ondernemen Wie ons ruim twee jaar geleden had voorgespiegeld hoe de markt voor bouwen en wonen, en de wereld eromheen er anno mei 2022 uit zou zien, hadden we vermoedelijk voor gek verklaard. Er is zo’n beetje een schaarste aan alles, prijzen lijken dagkoersen, de internationale logistiek...

Bekijk

Milwaukee try-out middag

Kom woensdag 18 mei naar de Milwaukee try-out middag bij Van de Pol in Kootwijkerbroek!  Geniet van 20% korting op alle producten van Milwaukee®. Onder het genot van een  GRATIS hapje en drankje kan je van 15:00 tot 19:00 uur alle tools uitproberen! 

Bekijk