Bouw Coach nr.19 - Interieur

Bouw Coach nr.19 - Interieur


60 JAAR INSPIRATIE EN INNOVATIE

Met een geschiedenis die begint in de jaren zestig heeft Van de Pol Bouwen & Wonen het interieur zien veranderen. En vooral zien verbeteren, want nieuwe ontwikkelingen hebben we in Kootwijkerbroek en Amersfoort altijd verwelkomd.

Zo voldoet elk interieur aan de eisen, behoeften en wensen van deze tijd. Toen Job van de Pol in 1961 zijn bedrijf startte, was het de tijd van woningnood dus in Nederland werd veel en in hoog tempo gebouwd. Kozijnen waren doorgaans van vurenhout, isolatie was niet belangrijk en enkel glas was heel normaal. Het was de tijd dat we massaal gebruik gingen maken van goedkoop gas om te koken en verwarmen en als we een badkamer hadden, dan maakten we daar gebruik van een lavet.

TIJDEN VERANDEREN

Bij Van de Pol vindt u tegenwoordig geen lavet, maar wel modern sanitair en badkamers die van alle eigentijdse gemakken zijn voorzien. Of het nu gaat om een strak design of een warme uitstraling, onze badkamers zijn van de hoogste kwaliteit. Ter inspiratie zijn ze bovendien te zien in onze showroom. Onze showroom biedt volop interieur inspiratie als het gaat om badkamers en keukens, maar ook om deuren, hang- en sluitwerk, vloeren, tegels en schuifwanden. Van al deze producten hebben wij een groot en gevarieerd aanbod op voorraad van vooraanstaande leveranciers. Het jaren zestig interieur behoort niet alleen in uitstraling tot het verre verleden, maar ook in kwaliteit. Innovatieve afwerkings- en isolatiematerialen zorgen voor rust en comfort in elke woning. Bij Van de Pol Bouwen & Wonen vindt u wat u zoekt. Al behoort het enkel glas uit de jaren zestig tot het verleden. Liever laten we u onze innovatieve daglichtsystemen zien.

 * De Bouw.coach is een periodieke uitgave van Sakol. Het toonaangevende samenwerkingsverband tussen bouw- en houtgroothandelaren in Nederland.

Klik hier voor de Bouw.coach nr.19 of bekijk hem hieronder

Nieuwsoverzicht

Terugblik Bouw Info Dagen 2023

De "Bouw Info Dagen 2023" bij Van de Pol Bouwen en Wonen in Kootwijkerbroek waren een groot succes en een bron van inspiratie voor zowel bouwprofessionals als geïnteresseerde bezoekers. Gedurende drie dagen, van 5 t/m 7 oktober, opende de deuren van Van de Pol en werd een beurstent van ruim...

Bekijk

Bouw Coach nr.3 - Dak en isolatie

Voor de energietransitie moet je ook het dak op… Isolatie van daken is een belangrijk onderdeel van de energie-efficiëntie van gebouwen in Nederland. Goed geïsoleerde daken kunnen helpen om de warmte binnen te houden tijdens de koude wintermaanden en de koelte binnen te houden tijdens de warme zomermaanden. Dit kan...

Bekijk

Nieuwe vrachtwagen

Vanaf vandaag kunt u onze nieuwe vrachtwagen zien rijden, een Volvo FH 12 xl geleverd door Harbers Trucks Barneveld Tevens de oplegger voorzien van nieuwe zeilen, mooie combinatie geworden, waar we hopelijk veel veilige kilometers mee gaan maken.      

Bekijk