Bouw Coach nr.19 - Interieur

Bouw Coach nr.19 - Interieur


60 JAAR INSPIRATIE EN INNOVATIE

Met een geschiedenis die begint in de jaren zestig heeft Van de Pol Bouwen & Wonen het interieur zien veranderen. En vooral zien verbeteren, want nieuwe ontwikkelingen hebben we in Kootwijkerbroek en Amersfoort altijd verwelkomd.

Zo voldoet elk interieur aan de eisen, behoeften en wensen van deze tijd. Toen Job van de Pol in 1961 zijn bedrijf startte, was het de tijd van woningnood dus in Nederland werd veel en in hoog tempo gebouwd. Kozijnen waren doorgaans van vurenhout, isolatie was niet belangrijk en enkel glas was heel normaal. Het was de tijd dat we massaal gebruik gingen maken van goedkoop gas om te koken en verwarmen en als we een badkamer hadden, dan maakten we daar gebruik van een lavet.

TIJDEN VERANDEREN

Bij Van de Pol vindt u tegenwoordig geen lavet, maar wel modern sanitair en badkamers die van alle eigentijdse gemakken zijn voorzien. Of het nu gaat om een strak design of een warme uitstraling, onze badkamers zijn van de hoogste kwaliteit. Ter inspiratie zijn ze bovendien te zien in onze showroom. Onze showroom biedt volop interieur inspiratie als het gaat om badkamers en keukens, maar ook om deuren, hang- en sluitwerk, vloeren, tegels en schuifwanden. Van al deze producten hebben wij een groot en gevarieerd aanbod op voorraad van vooraanstaande leveranciers. Het jaren zestig interieur behoort niet alleen in uitstraling tot het verre verleden, maar ook in kwaliteit. Innovatieve afwerkings- en isolatiematerialen zorgen voor rust en comfort in elke woning. Bij Van de Pol Bouwen & Wonen vindt u wat u zoekt. Al behoort het enkel glas uit de jaren zestig tot het verleden. Liever laten we u onze innovatieve daglichtsystemen zien.

 * De Bouw.coach is een periodieke uitgave van Sakol. Het toonaangevende samenwerkingsverband tussen bouw- en houtgroothandelaren in Nederland.

Klik hier voor de Bouw.coach nr.19 of bekijk hem hieronder

Nieuwsoverzicht

Nieuwe heftrucks

Trots op onze nieuwe aanwinst!   De nieuwe heftrucks zijn gearriveerd en daar zijn we super blij mee. Geleverd door De Kruif uit Stroe. Bedankt De Kruif machines voor de topservice!    

Bekijk

Milwaukee Try-out middag!

Kom donderdag 13 juni naar de Milwaukee try-out middag bij Van de Pol in Kootwijkerbroek! Geniet van 20% korting op alle producten van Milwaukee ®. Onder het genot van een 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦 hapje en drankje kan je alle tools uitproberen!   Kom jij ook het 100 jaar bestaan van Milwaukee vieren?! Iedereen...

Bekijk

Louis 12,5 jaar en Arno 25 jaar bij Van de Pol

Vandaag mogen we het jubileum van 2 collega’s vieren bij Van de Pol Louis 12,5 jaar en Arno 25 jaar! Vandaag is Louis Breunissen alweer 12,5 jaar bij van de Pol werkzaam, na een korte periode op de kruideniersafdeling bij een supermarkt te hebben gewerkt maakte Louis de overstap naar...

Bekijk