Bouw Coach nr.18 - Ruw- en Buitenbouw

Bouw Coach nr.18 - Ruw- en Buitenbouw


Back to work!

Voor velen van ons zit de bouwvakvakantie erop en is het tijd om weer fris aan de slag te gaan. Het resultaat van ons eerste half jaar was boven verwachting. We kijken dan ook tevreden terug op alle inspanningen die we hebben gedaan om uiteindelijk iedereen van de juiste materialen te voorzien.

De beperkte bouwvakvakantie-openingstijden zijn bij de meeste bedrijven weer terug naar de normale openingstijden. Medewerkers zijn uitgerust terug van vakantie en teams weer op vertrouwde sterkte.

We zitten echter nog steeds in een markt waarin de materiaalprijzen onstabiel zijn, wat te wijten is aan de beperkte beschikbaarheid. De lange levertijden zijn daarom nog steeds aan de orde van de dag. Daardoor is van nog groter belang om in de projectfase zo vroeg mogelijk te plannen. Als materialen niet, of niet op tijd beschikbaar zijn kunnen in overleg met de klant gezocht worden naar alternatieven. Die zijn gelukkig vaak wel voorhanden en kunnen dan worden ingezet om projecten af te ronden.

Wij blijven innoveren om voorop te lopen in de nieuwste ontwikkelingen in de bouw. We zien daarin de urgentie voor verduurzaming van bouwprocessen en bouwproducten. Een nauwe samenwerking met onze leveranciers en partners is bij die ontwikkeling essentieel, en dat komt ook in deze Bouw.coach met het thema ‘Ruw- en buitenbouw’ weer naar voren. 

In deze Bouw Coach vind u alles over:

  • Duofor - Combifor systeemvloeren
  • Weekamp - Deuren volledig ontzorgd
  • Cantillana - Uw ruwbouwspecialist
  • Velux - Lanceert dakraam voor hoge inbouw
  • Makz - Inzetten op meer recycling en curculair bouwen
  • H+H - Partners in wall building
  • Unilin Insulation - Snel en eenvoudig extra ruimte
  • Plastica - Houten gevelbekleding 

* De Bouw.coach is een periodieke uitgave van Sakol. Het toonaangevende samenwerkingsverband tussen bouw- en houtgroothandelaren in Nederland.

Klik hier voor de Bouw.coach nr.18 of bekijk hem hieronder

Nieuwsoverzicht

Openingstijden bouwvak 2024

De openingstijden tijdens de bouwvak.

Bekijk

🎉Doe mee en WIN!🎉

Ben jij ook helemaal toe aan de zomer? Doe dan mee met onze zonnige Van de Pol Bouwen en Wonen zonnebrillen winactie! ☀️ Hoe kun je winnen? Haal een Van de Pol zonnebril bij onze shop in Kootwijkerbroek of Amersfoort. 😎 Maak een leuke, creatieve, grappige en/of originele foto met...

Bekijk

𝗛𝗲𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗣𝗼𝗹 𝘄𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹 𝘁𝗲𝗮𝗺!🏃‍♀️

De wandel 4 daagse is weer begonnen en deze toppers hebben gister de eerste 50 kilometer al gelopen.🎉   Van de Pol wenst jullie veel succes!🍀    

Bekijk