Bouw Info Dagen

5 - 6 - 7 OKTOBER 2023 - BOUW INFO DAGEN 2023


Kom jij ook naar de "Bouw info dagen" bij Van de Pol in Kootwijkerbroek?!

Op 5, 6 en 7 oktober openen wij onze deuren en is een beurstent ingericht. Een unieke kans om stands te bezoeken uit de bouwsector en de laatste ontwikkelingen te volgen uit de branche. Op 5 en 6 oktober is de beurs vooral gericht op de branche (vakbeurs), op zaterdag 7 oktober breidt de beurs zich uit tot een open dag en kan iedereen de beurs bezoeken.

Tijdens de Bouw Info Dagen kunnen zowel professionals als geïnteresseerde bezoekers genieten van een scala aan activiteiten. Op de beurs zijn boeiende presentaties te zien en demonstraties van de nieuwste bouwtechnologieën.

Duurzaam bouwen

Wil je meer leren over duurzaam bouwen? Onze experts staan klaar om je alles te vertellen over energiezuinige materialen, groene oplossingen en innovatieve bouwtechnieken. Of misschien ben je geïnteresseerd in interieurontwerp en wil je inspiratie opdoen voor jouw volgende project? Onze interieurontwerpers staan paraat om je te helpen met tips en ideeën.

Netwerken en contact

Naast de informatieve sessies is er ook volop gelegenheid om te netwerken en in contact te komen met andere professionals uit de bouwsector. Je kunt ervaringen uitwisselen, nieuwe zakelijke kansen ontdekken en waardevolle connecties leggen.

Activiteiten voor jong en oud

Natuurlijk is er ook gedacht aan ontspanning en vermaak. We zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes, en er zijn leuke activiteiten voor jong en oud. Breng op zaterdag gerust je gezin mee, want er zijn speciale kinderactiviteiten. Dus aantrekkelijk voor het hele gezin! 

De "Bouw Info Dagen" bij Van de Pol beloven een inspirerend en informatief evenement te worden. Dus noteer de data 5, 6 en 7 oktober in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen de dynamische wereld van de bouw te ontdekken.

Vakbeurs
5 oktober
18:30 - 21:30 uur

Vakbeurs
6 oktober
15:00 - 21:30 uur

Open dag
7 oktober
10:00 - 16:00 uur

Locatie
Kootwijkerbroek, Harskamperweg 32

Kleurplaat actie!

Laat je van je creatieve kant zien en win mooie prijzen!

Lever de kleurplaat in tijdens de Bouw Info Dagen, uiterst 14 oktober 2023.

Deelnemers Bouw Info Dagen 2023